torsdag den 26. april 2012

Destined udkommer i dag

Destined af Aprilynne Pike udkommer i dag i hele us, men uk versionen har været uden den sidste uges tid. Men nu skulle alle få mulighed for at få den. Destined er sidste bog i serien Wings, som handler om feen Laurel. De første 3 bøger i serien, Wings, Spells, Illusions er anmeldt her http://karinhald.blogspot.com/2011/07/review-aprilynne-pikes-fairy-serie.html. Serien er endnu ikke kommet på dansk og det er umiddelbart ikke noget der tyder på den er blevet opkøbt herhjemme. Måske der kommer fut i det, hvis filmen som er planlagt i år 2014, bliver til noget?

Dette er taget fra goodreads om bogen, jeg har ikke taget det hele med, da det indholder spoliers. Hvilket vil være lidt surt hvis du ikke har læst resten af serien.

Filled with heart-pounding action, sweeping romance, and higher stakes at every turn, Destined is the series conclusion that readers have been clamoring for—with a twist that will leave them breathless.
SHARE:

1 kommentar

  1. er i fuld gang med serien den er så god håber også den kommer på dansk og glæder mig til filmen selvom den næppe kan være så god som bogen <3 <3 <3 <3 <3

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig