mandag den 15. oktober 2012

DK udgivelsesdag #6

Delirium
Første bog i den dystopiske serie af samme navn, af forfatter. Oversat til dansk og udgivet ved Politikens Forlag.


Politikens forlag skriver:
Delirium er første bog i en trilogi. 2. og 3. bind hedder Pandemonium og RequiemSerien kategoriseres som young adult med cross over-potentiale.

Delirium lå på New York Times-bestsellerliste i 4 uger, fra nummer 10 til numer 6.Serien er, indtil videre, solgt til 29 landeFox har købt filmrettighederne til trilogien.

På Facebook har serien 9.500 fans og en love movement er sat i gang:http://www.facebook.com/deliriumtrilogy

Interaktiv video på Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=9usQp0s22e4

Om forfatteren
Lauren Oliver (1984) har studeret filosofi, litteratur og creative writing i New York, hvor hun også bor i Brooklyn. I 2010 skrev hun Before I fall (Før jeg falder) på sin mobiltelefon i subwayen, hvor hun opholdt sig en del, fordi hun fløj fra møde til møde. Bogen blev solgt til 31 lande. 


1 Al Evighed1 Al Evighed er sidste bog i trilogien, Døden i Dine Øjne, af Rachel Ward. Oversat til dansk og udgivet ved Politikens Forlag.


Politikens forlag skriver: (Læs ikke hvis du ikke har læst de første bøger i serien)
Den nervepirrende afslutning på Døden i dine øjne-trilogien.

Året er 2029. To år efter den store katastrofe. Adam, Sarah og hendes lille datter, Mia, bor sammen i en nedbrudt verden, hvor de kæmper med den uønskede opmærksomhed, de har tiltrukket sig, fordi Adam, ligesom sin mor, kan se, hvornår folk skal dø.

Under katastrofen lykkedes det på uforklarlig vis for lille Mia at bytte dødsdato med en anden og derved udskyde sin egen død. Denne særlige evne gør hende til et jaget bytte. Alle ønsker et evigt liv, og nogen er klar til at gøre hvad som helst for at få fat i Mias hemmelighed.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig