lørdag den 12. januar 2013

Røv og Gulvsand anmeldelseHistorien som er fra 13-årige Aksels synsvinkel viser en familie i opløsning. Bogen er på 78 sider og sat op med letlæselig tekst.

Jeg synes det er en god tankevækkende lille historie, som jeg tror vil være virkelig god for skilsmissebørn at læse og ikke mindst forældrene. For bogens kontrast viser det absurde i hele situationen. Og ikke mindste det underliggende budskab om hvor vigtig det er at huske at skrue ned for det crazye og huske børnene i skilsmisse situationen. Man kunne komme langt hvis forældrene huskede dem selv og ikke indragede børnene i problemerne. Men også omgivelserne kunne lære noget af bogen. Velmenende voksne, der alligevel ikke ved noget som helst, burde lære at holde sin mund og læger burde lære at stille de rigtige spørgsmål.

Fordi det er en kort bog og familien i forvejen er en smule crazy så synes jeg ikke helt man for den store kontrast som det er når familien går i opløsning. Det er også en smule forvirrende med alle de øgenavne og personer som man ikke aner om er voksne eller børn. Ellers generelt synes jeg det er en rigtig fin og underholdende bog.

KKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig