torsdag den 6. juni 2013

DK udgivelsesdag #50

Forlaget Alvilda udkommer i dag medDivergent 2: Oprøreren
Fantastisk bog! Læs min anmeldelse af bogen her


Fremtidens verden er inddelt i fem faktioner. Dit tilhørsforhold dikterer dit liv.

Tris har fravalgt sin familie og sluttet sig til Skytsenglene. Men da der udbryder krig mellem faktionerne, og hendes nærmeste bliver dræbt, styrter hendes verden i grus.

Som "divergent" bærer hun samtidig på en grusom hemmelighed. Hvis hun skal redde verden, må hun igen gøre sig fri. Også selvom det betyder, at hun må sige farvel til den, hun elsker allermest.

"Oprøreren" er anden bog i Divergent- trilogien. Første bog ("Afvigeren") var Veronica Roths debut som forfatter. Den blev valgt som "Favourite Book 2011" på verdens største brugeranmeldelsessite, Goodreads.com, og blev lynhurtigt en New York Times-bestseller. Første bog kommer desuden som film i 2014.

Gallagher Girls 3: Kan du gætte, hvem jeg er?

Cammie er fanget på et tag med sin venine Macey og drengen Preston, søn af en præsidentkandidat. Og kun ved hjælp af Cammies særlige evner undgår de at blive kidnappet af sortklædte skikkelser.

Efter den sindsoprivende episode er Macey ikke længere den samme glade pige, og Cammie er bange for at miste sin veninde, som bliver mere og mere fjern. Det bliver ikke bedre af, at Macey nu står under 24-timers beskyttelse af CIA - og af Cammies tante, Abby, tidligere studerende ved Gallagher-akademiet, topagent og toplækker.

Men det, der for alvor slår Cammie ud af Balance, er, at der også er blandet en anden toplækker person ind i sagen. En dreng, som hun TROR, hun ser alle vegne. Indtil hun pludselig VED, at hun ser ham ...

"Kan du gætte, hvem jeg er?" er tredje bog i serien om Gallagher Girls, og der er flere på vej.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig