torsdag den 10. oktober 2013

DK udgivelsesdag #66

I dag udkommer følgende dansk bøger
(Vær opmærksom på spoilers hvis det er en serie)

 
Fra Gyldendal udkommer
Gøgens Kalden af Robert Galbraith (Også kendt som J.K. Rowling)Da en smuk model findes død under en snedækket balkon i det mondæne London-kvarter Mayfair, antager politiet hurtigt, at der er tale om selvmord. Men hendes bror har sine tvivl, og derfor hyrer han privatdetektiven Cormoran Strike til at undersøge sagen nærmere.Strike er krigsveteran med både fysiske og psykiske men, og hans liv ligger i ruiner. Sagen redder i sidste øjeblik hans økonomi, men ikke uden personlige omkostninger: Jo dybere han dykker ned i den unge piges komplicerede verden, jo mere lukker sagen sig om ham – en sag, der viser sig at bringe Strike i den største fare … Gøgens kalden er en elegant krimi, der gennemsyres af Londons stemningsfulde, farverige miljøer, fra Mayfairs stille gader til pubberne i East End og det hektiske liv i Soho.  Første bind i serien om privatdetektiven Cormoran Strike af Robert Galbraith - pseudonym for J.K. Rowling.
 
Fra Høst og søn udkommer
Prepper af Lise Bidstrup
(Anmeldelse kommer snart)Når den helt store katastrofe rammer Jorden, vil millionvis af mennesker dø. Men der findes grupper, som forbereder sig til denne dag. Folk, der ikke bare vil sidde stille og vente på katastrofen. Daniel og hans familie gør sig klar til den endelige katastrofe, så de er parate, når den rammer. Så parate som man kan blive, i hvert fald... For når dommedag kommer, kan man ikke forudsige, hvad der vil ske, og man kan slet ikke forudsige, hvordan folk vil reagere. Heller ikke, selv om man har forberedt sig til det hele sit liv...Fra Høst og søn udkommer
William & Athena 5, Inkaens offer
(anmeldelse kommer snart)
 
 
William er blevet sendt hjem til Danmark.
Athena kommer ud for en forfærdelig ulykke.
Helenas dagbog er forsvundet.
Bliver dette enden på eventyret?

Også fra Høst og søn:
Mig og min stjernefamilie #4. Traditioner og tudekiks
(Anmeldelse komme snart)Hvornår står en ny familie sin endelige prøve? Hvis ikke før, så op til en højtid, hvor alle har deres faste mening om, hvordan tingene skal foregå ... Der er mange ting der kan gå galt, når flokken er stor, og tradtioner og forventninger stritter i mange retninger. Og der ER meget, der går galt i Roses nye stjernefamilie - men det meste ender rigtig godt. "Mig og min stjernefamilie. Traditioner og tudekiks" er fjerde bog om Rose og hendes store sammenbragte familie.

 
Klim udkommer i dag med
Lola & Spejlene #3
(Anmeldelse kommer lige om lidt)


Det er blevet forår i Danmark. Lola er ved at falde til efter de syv år i Afrika, da hun møder en mystisk dreng, som vækker stærke, modstridende følelser i hende. Hvem er han? Er han også interesseret i hende?
Nu bliver hun for alvor optaget af sit udseende. Vil hun ligne Maja fra klassen, som har fået en professionel makeover? Det foreslår det underlige spejl ved kiosken, mens både veninden Laura og det gamle spejl derhjemme synes noget andet.
Men andsigersken havde ret: Bag de kønne overflader opererer fjendtlige kræfter. Lola indset, at hun endnu en gang må overvinde sig selv, hvis mørket ikke skal overvælde hende, og denne gang får hun brug for alle sine venner: Laura, Vik, Soffi, ja, selv Maria nede fra den gamle farvehandel.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig