torsdag den 28. november 2013

DK udgivelsesdag #71

I dag udkommer Skriveforlaget med Sort engel

For de mange fans af Maria Louise Staffes fantasybøger er ventetiden endelig ovre. Nu udkommer tredje bog om englebørnene Oscar, Emma og Signe og deres kamp mod de dæmoniske sorte engle. Sort engel er på boghylderne den 28. november.

Siden forfatter Maria Louise Staffe debuterede i fantasygenren i 2010 med Blå engel, har hun opbygget sig en solid skare af læsere. Ikke kun børn og unge, men i høj grad også voksne fantasyelskere, der med begejstring følger med i de eventyr, hovedpersonerne Oscar og Emma kommer ud for. I 2011 kom anden del, Hvid engel, og her på kanten af julemåneden 2013 udkommer Sort engel, hvor børnene både kommer til Himlen og Helvede og trænger dybt ind i de sorte engles verden, hvor de møder magiske engle, udødelige mennesker, vindtigre, sorte drager, noner og de sidste 400 samuraier.

"I Sort engel forsøger Emma, Oskar og Signe at gøre op med Zorran og ende den universelle krig mod de sorte engle. Muligvis dukker de op igen i nye bøger. Jeg har i hvert fald fået blod på tanden og lyst
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig