lørdag den 28. juli 2018

Platters and Boards

Forfatter: Shelly Westerhausen,
Genre: Kogebog
Målgruppe: Madinteresserede 

Bogen er venligt sponsoreret af Plusbog.dk som et gratis anmeldereksemplar - jeg modtager ikke penge for anmeldelsen, og meninger og holdninger er derfor selvfølgelig mine egne. Direkte link til bogen hos plusbog finder du her: Platters and BoardsThis visual cornucopia of a cookbook is the guide to entertaining with effortless style. Celebrated author and food blogger Shelly Westerhausen shares the secrets to creating casually chic spreads anyone can make and everyone will enjoy (and envy). Organized by time of day, 40 contemporary arrangements are presented with gorgeous photography, easy-to-prepare recipes, suggested meat and drink pairings, and notes on preparation and presentation. Helpful advice includes tips on portioning, picking surfaces and vessels, pairing complementary textures and flavors, plus a handy chart featuring board suggestions for a variety of occasions (from holiday parties to baby showers). Platters and Boards is an inspiring housewarming or hostess gift and resource for throwing unforgettable get-togethers.
Jeg er blevet vild med ideen om dele mad og board og platters som det hedder på engelsk. Det er noget en del madbloggere har gjort i et stykke tid og nu er der endelig også ved at være nogle fysiske bøger om emnet. Men for mig var det her en lille smule skuffende. Måske mest fordi jeg har fulgt mange madbloggere der har haft nogle mere interessante bud, men også fordi kogebogsforfatteren er vegetar, så kød er lidt en bisætning, som hun har fået en anden til at skrive. Det havde været bedre hvis hun bare have lavet en vegetar udgave.

Personligt ville jeg også have fortrukket færre opskrifter, da der er nogle af dem som jeg ikke engang vil kalde boards. Blandt andet et par forslag til en morgenbakke - brunch. Det synes jeg personligt ikke hørte til her. Det ville ikke være det jeg ledte efter hvis jeg købte sådan en bog.

Så for mig var bogen faktisk ikke så inspirerende som jeg havde håbet. Men jeg tror den er rigtig god til begyndere. Altså dem der gerne vil have lidt mere info om hvordan man bedst skal sammensætte et ostebord f.eks. Til dem tror jeg bogen her vil være helt super god, da bogen formår at komme vidt omkring og laver forslag til hvilke anledninger man kan bruge dem, osv. Der er samtidig noget for enhver smag, med undtagelse selvfølgelig hvis man er glad for kød.

Som sædvanlig så prøvede jeg lidt ting. Cheese ballene var faktisk super gode og dem kunne jeg godt finde på at lave i fremtiden. Derudover forsøgte jeg med et opskrift på chili hvidløgssmør hvilket også fungerede super godt. Sidst men ikke mindst lavede jeg et af de store boards - middelhavsboardet med humus og alt hvad dertilhøre, og det var da super lækkert, men ikke noget jeg ikke selv kunne have fundet på at lave. Faktisk lavede jeg nogle tilføjelser bl.a. humussen lavede jeg en bedre udgave og så tilføjede jeg kød selvfølgelig.

Alt i alt synes jeg faktisk jeg fik meget ud af det, selvom jeg var ret skuffet ved første øjekast. Jeg kommer helt sikkert til at bruge ideen om cheese balls igen og smøret, med nogle Karin-ændringer.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig