lørdag den 25. februar 2012

Hex Hall review


Hex Hall serien af Rachel Hawkins, som ligenu består af Hex Hall og Demonglass, er et absolut must read. Jeg sad faktisk under begge bøger (som jeg fortærede på ganske kort tid) og tænkte: "endelig den historie jeg har ventet på". Rachel Hawkins er utrolig dygtig til at få historien til at flyde samtidig med at hun holder den spændende, med et plot der ikke lige umiddelbart ligger lige for.

Hex Hall handler om Sophie Mercer, der er heks. Hun har aldrig kendt hendes far som hun har arvet magien fra. Hun bor sammen med hendes mor, der ikke kan give hende den rette uddannelse i at være heks. Så på Sophies prom night går en af hendes besværgelser helt galt, og hun bliver derfor sent på Hex Hall for unge hekse, feer, wareulve, shapeshifters og vampyre der ikke kan styre deres kræfter. Her opdager Sophie et par sandheder om hende selv, og hendes forældre. Samtidig med der begynder at se mystiske overfald, og Sophies nye værelseskammerat er hovedmistænkt da hun er den eneste vampyr på steder, og ofrene alle har bidmærker og er drænet af blod.

Humor er der bestemt ikke sparet på, da Sophie er meget sarkastisk af natur. Hun er heller ikke alt for perfekt, hun har hendes fejl og hun er virkelig skøn at være i selskab med. Mange forfattere forsøger sig med at give deres hovedpersoner en slags uskyldighed, og mange gange så virker det ikke. Men her virker det, 100%.

Cal og Archer... absolutly fab. Dejlige intense scener - ikke for mange og ikke for få. Skøn underholdning.

Hex Hall serien lægger sig meget op af Harry Potter, men hensyn til at smide en masse spændende væsner ind i bøgerne, samtidig med der er en lethed.


KKKKKK
Serien får fuld rating, fordi jeg faktisk ikke kan sætte finger på noget sted hvor jeg tænker... "nej... det var ikke så godt det der" Den er generelt meget perfekt, der er ikke noget der er overdrevet og heller ikke noget der er underdrevet. Balancen i bogen er helt ideel.


Spellbound som er den 3. og sidste i serien udkommer den 29 marts. Can't wait.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig