torsdag den 3. maj 2012

Top Ti Torsdag - Bøger jeg købte pga coveret

Nu hopper jeg simpelthen også på fænomenet for bloggere, nemlig Top Ti Torsdag. (Top Ten Tuesday - som godt nok er en tirsdag, men jeg tyvstarter lidt) Alt imens jeg venter på en stor levering fra amazon... det er svært at vente når det er bøger man venter på.

Top Ti Torsdag er lavet for at inspirere jer, ud fra mine erfaringer. Og vi lægger simpelthen ud med bøger jeg har købt på grund af deres cover. De taler for sig selv:


Fire af Kristin Cashore, viste sig at være en ok bog, men ikke umiddelbart nok til jeg sprang på efterfølgeren. Meget stemnings- og kraftfuldt cover.



Jeg købte disse to bøger, på grund af bog nummer tre Tempestuous, som du kan se herunder. Jeg kunne jo ikke købte nummer tre før jeg havde læst de to første. Jeg har endnu ikke fået læst dem. Helt vild med kjolen og håret på Tempestuous coveret - gode kontraster.  




Jeg må simpelthen være vild med farven grøn på covers, det er vidst det jeg efterhånden kan konstatere. Dette var en af de første bøger jeg købte pga coveret alene. Det var i den periode jeg læste mange historiske kærligheds historier.



Jeg må også her tilstå at jeg har læst den, men ikke købt nogen af de andre bøger... endnu...



Også her har jeg købt den første bog, selvom det var cover nummer to jeg var vild med. Har dem begge, men har endnu ikke fået dem læst.




Endnu en historisk kærlighedsroman, dog ikke særlig god desværre. Men coveret er skønt.


Så er der denne udgave. Fantastiske kontraster også her, og øjet fanger lige med det samme. Ville virkelig ønske jeg kunne sige det samme om indholdet, men det kan i jo læse om i min anmeldelse længere nede.



Også her ville jeg ønske indholdet levede op til coveret. Men nej...



Det var 10... selvom jeg er ret sikker på der var flere, men det skal jo stoppe et sted. Men i mellem tiden har jeg også fået:







YAHH!!



SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig