lørdag den 6. oktober 2012

Fifty Shades i mørket (Fifty Shades darker) anmeldelse

Fifty Shades i mørket er netop udkommet på dansk, og er anden bog i E.L. James utrolig populærere erotiske Fifty Shades serie.Saxo skriver om bogen:
Skræmt af den smukke og forpinte unge succesfulde iværksætter Christian Grays særprægede smag, har Anastasia Steele brudt op med forholdet og startet på en karierre indenfor forlagsbranchen i Seattle. Men begær for Christian overskygger stadig alle hendes tanker og da han foreslår et nyt møde, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. De genopliver deres svidende sensuelle affære, og Anastasia lærer mere om Christians gruvækkende fortid. Mest Christian kæmper mod indre dæmoner, må Anastasia konfrontere vreden og jalousien fra en kvinde der kom til hende og Anastasia må træffe den vigtigste beslutning i hendes liv.

Som titlen antyder bliver denne bog endnu mørkere, og er derfor en rigtig god mellembog. Og som den første bog handler denne her også stort set udelukkende om Anastasia og Christian Greys umulige forhold. Deres indre kamp med dem selv og hinanden. - Facinerende indsigt for os læserer.

Jeg ville have ønsket at hun havde holdt ham på afstand bare lige lidt længere. Så hun måske kunne finde ud af hvem hun var nu uden ham. Oh.. well..

I forhold til første bog så synes jeg ikke sexscenerne er når så interessante, faktisk dræber de lidt flowet og gør det hele super langsomt. Anastasia får heller ikke ligefrem nuanceret hendes sprog i denne udgave, hun taler stadig med sin indre gudinde (som var et rigtigt godt redskab i første bog, men nu er ved at være lidt trivielt) samtidig med hun konstant siger: shit, crap, crap, shit, shit, crap.

Jeg elsker når Anastasia tager sine kampe om hendes ret til selvstændighed med Christian, men nogengange synes jeg måske hun giver lidt for nemt op. På trods af min kritik af Anastasias sprog så udvikler personerne sig dog trods alt, især Christian.

Det er absolut en nydelses værdig bog stadigvæk, ingen tvivl om det. Især også hvis du er en af de mange der får et bedre sexliv efter at have læst bogen, fordi den holder sig i nøjagtig samme tone på sexfronten som den første bog. I bogen finder du også et utrolig lækkert maskebal, som lige får et ekstra hak op i sin egen seksualitet.

Jeg kan godt lide denne bog for at den bliver mørkere, og vi får flere dæmoner ud af Christian. Flere lækre konflikter. Det er det der gør bogen utrolig interessant for mit vedkommende. Når to så forskellige personer skal finde en balance fordi de rent faktisk ikke kan undværre hinanden.

KKKKK - bogen får 5 K'er, fordi den stadig kommer til at revolutionere erotik genren, p.g.a. dens originalitet. Dog får den ikke max, fordi den første bog var bedst.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig