fredag den 23. november 2012

Twilight Breaking Dawn Part 2 anmeldelse

Wuhh.. sikke en slutning. Det er næsten helt trist at der nu ikke kommer flere. For selv om der er snak om at der kunne blive skrevet flere Twilight historier, så tvivler jeg på det bliver det samme. Den samme casting mv. Det vil nok blive lidt for meget kopi-agtigt, men hvem ved. Jeg var inde og se den i biografen for snart en uge siden og kan kun anbefale den til skyerne.



Måske mangler man lidt at se nogle personer, måske virker det ikke så naturligt forholdet mellem Bella og Renesme, MEN, det er jo kun en film, og ikke en bog, så det er begrænset hvor meget plads de har. Jeg synes de gjorde et fantastisk arbejde med det de havde. Meget tro mod bogen. Jeg kunne personligt godt have ønsket nogle flere specielle vampyr evner, under selve kamp-scenen. But oh.. well... Det betød nu ikke noget.

Flot film og de 2 timer filmen varede fløj afsted. Jeg glæder mig til at se den på Blueray når den udkommer. Jeg fik helt lyst til at læse bøgerne igen. Og selvom jeg måske ikke kan forestille mig nye Twilight film, så håber jeg Meyer får nogle flere ideer til Twilight-verdenen, for hun har skabt det mest fantastiske karakterer, som man bare ikke kan få nok af.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig