torsdag den 27. december 2012

Burn for Burn reviewBåde Jenny Han og Siobhan Vivian er forfatter til Burn for Burn, som er den første bog i en ny serie. Burn for Burn handler om hævn og den får vidst også et paranormal tvist på sigt. Det ser vi dog ikke så meget til i den her bog. Både Jenny Han og Siobhan Vivian arbejdede i forevejen som forfattere, så det er lidt sjovt at de er gået sammen om at lave denne bog. I et interview fortæller de at det er fordi de er gamle veninder og synes det er skønt at arbejde sammen.


Goodreads skriver:
BIG GIRLS DON'T CRY...
THEY GET EVEN.

Lillia has never had any problems dealing with boys who like her. Not until this summer, when one went too far. No way will she let the same thing happen to her little sister.

Kat is tired of the rumours, the insults, the cruel jokes. It all goes back to one person– her ex-best friend– and she's ready to make her pay.

Four years ago, Mary left Jar Island because of a boy. But she's not the same girl anymore. And she's ready to prove it to him.

Three very different girls who want the same thing: sweet, sweet revenge. And they won't stop until they each had a taste.Man kan godt lidt mærke der er to forfattere til tider. I hvert fald når man ser en person fra en andres point of view, så opføre dig sig lige pludselig lidt anderledes. Men det er nu ikke noget der gør så meget, det var et irritationsmoment på størrelse med en flue der lige fløj hen og satte sig på ens næse. Så får man den viftet væk og så er man tilbage godt begravet i plottet igen.

Dejligt med et nyt og frisk bog/plot. Burn for burn er vidst inspireret af den populære amerikanske tv-serie, Revenge. Så der er en masse hævn i bogen, og det er sjovt at følge de tre hovedpersoner og se om de kommer godt fra det eller ej. Så på mange punkter var det en direkte nervepirrende bog.

De tre hovedpersoner er tre helt forskellige personer. Vi har en prinsesse, den kloge og den lidt skøre. Og det er sjovt at følge dem være sammen om at hævne sig. Det eneste jeg synes var lidt øv, var at jeg synes de virker lidt for unaturlige hastige med deres hævnplaner. Men selvom vi har tre forskellige synsvinkler, som jeg ellers normalt ikke er så stor fan af, så fungere det bare rigtig godt i Burn for Burn.

Plottet var som sagt dejligt originalt og jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig til sidst, og ikke mindst ærgelig over at jeg skal vente SÅ lang tid på den næste bog i serien. Så det var virkelig en dejlig bog, som jeg helt klart vil anbefale til dig der trænger til at læse en bog der bringer noget nyt til ungdomslitteraturen. Og til dig som bare elsker ungdomsbøger generelt.

KKKKK
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig