fredag den 4. januar 2013

Romancing the Holiday review

Okay... I know.. det er nok ikke den fedeste ide at anmelde en julebog EFTER jul. :0) Jeg må helt klart være bedre til at anmelde julebøger FØR december næste gang. Men sagen er den at jeg har fået Romancing the Holiday til anmeldelse via Netgalley fra det amerikanske forlag Carina Press. Så jeg synes ligesom jeg skulle anmelde den inden næste år. Man kan også sagtens læse den selvom det ikke er jul, det er ikke noget krav. So here goes:
Romancing the Holiday er en bog med tre forskellige noveller med tre forskellige kendte forfattere indenfor kærlighedsgenren. Man kan også købe de tre historier hver for sig.

Goodreads beskrivelsen:

We wish you a merry Christmas…and a happily ever after!

A memorable three-night stand gets rekindled in a cabin in West Virginia. An office romance is sparked by an impulsive holiday kiss. And two best friends scout locations for a marriage proposal and discover that they make a perfect match. 'Tis the season for laughter, love and a lifetime of happiness.

Edited by Angela James this anthology includes:

We'll Be Home for Christmas by HelenKay Dimon
The Best Thing by Jaci Burton
Ask Her at Christmas by Christi BarthAlle tre historier er rigtig søde. Lige sådan nogle historier man har lyst til at læse i sin ferie. Ukompliceret bøger der altid har en happy ending. Personligt synes jeg faktisk der var alt for lidt julestemning. Jeg synes ikke julen havde noget fokus overhovedet. Hvilket er super ærgerligt men så igen, så har jeg en bedre begrundelse for at lave min anmeldelse efter jul jo. :0) Jeg blev i hvert fald ikke i mere julestemning af at læse novellerne.

Den første af historierne, som er skrevet af HelenKay Dimons synes jeg var lidt for meget reklame for hendes andre bøger, og det er virkelig irriterende. Jaci Burton gør det faktisk også i et vis omfang, men det bliver bare gjort på en meget mere elegant måde. Jeg synes det er lidt ærgerligt når de gør det på den måde, fordi for mig ville de som forfattere få større sandsynlighed for at jeg vil læse deres historier hvis de gav mig en ordentlig novelle jeg vil blive underholdt af. Så det overskyggede altså lidt mine andre meninger om historierne.

The Best Thing er teknisk den bedste historie, den fungere rigtig godt som en novelle, og jeg synes We'll Be Home for Christmas er den teknisk dårligste historie. Vores heltinde var klart bedst i The Best Thing og mindst reletable i Ask Her at Christmas. Samme tilfælde med helten.

KKK
SHARE:

3 kommentarer

 1. Hej Karin. "Faldt" lige over din blog efter du skrev og meldte dig til bogchallenge. Glæder mig til at se hvad du finder på, og hvad du får læst i 2013. MVH Morten (http://mortensplace.blogspot.dk/)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten,

   Ja der er jo så utrolig mange at begynde på. Så hvor skal man starte. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig