mandag den 3. juni 2013

Book Haul - maj

Oh.. skræk oh.. ve... Nu er jeg i gang igen. Denne gang har jeg forsøgt at optage det med mit rigtige videokamera med flip-skærm. Som gør at jeg kigger ind i den, i stedet for ind i selve video-linsen.

En anden ting jeg opdager her bagefter er, at når jeg overføre videoen så smaller den meget. Så mit hoved er meget mere aflang end det plejer at være. :0) Og farverne er total matte og grå. Generelt er kvaliteten bare ring, selvom den faktisk burde være bedre. Suk. Så jeg vender helt sikkert tilbage til at bruge ipad'en.


Bøgerne jeg nævner er:
The Brontë Sisters - Three Novels, Jane Eyre, Wuthering Heights og Agnes Grey
North and South af John Jakes
The Elite af Kiera Cass
Chosen at Nightfall af C.C. Hunter
Sweet Peril af Wendy Higgins
Coraline af Neil Gaiman, anmeldereksemplare fra Høst & Søn
Det værste, hun gjorde af Alice Kuipers
Den Røde lange af Camilla Wandahl
501 Great Writers
A Christmas Carol and Other Christmas Writings af Charles Dickens
Den Hvide Dronning af Philippa Gregory
Paladin Profetien af Mark Frost
Vraggods af Sven Damgaard Ørnstrup
Aiglans Garde af Sven Damgaard Ørnstrup

Jeg har mistet overblikket over de ebøger jeg har fået ind i maj. Har købt alt for mange. ;0)
SHARE:

7 kommentarer

 1. Sikke mange gode bøger du har fået hjem :)!
  Ærgerligt at du ikke blev tilfreds med kvaliteten af videoen, men så må du jo bare tilbage til iPaden :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bare lidt øv. For jeg har jo optaget noget fra vores rejser og sådan. Så må have det fixet på et tidspunkt. :0)

   Slet
 2. Åh, sikke mange herligheder, du har anskaffet dig. Jeg har også den smukke udgave af Brontë-søstrenes skriblerier, og den er simpelthen bare en fryd for øjet. Men det er alle bøgerne fra den serie jo bare. Udgaven af "A Christmas Carol and Other Christmas Writings" har jeg også, og jeg knuselsker den. Faktisk genlæser jeg den hvert år op til jul - det er en vidunderlig juletradition. Nogle fa de små, mindre kendte essay i den er virkelig også søde; jeg blev i hvert fald glædeligt overrasket over Dickens små fine skatte. Ren lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er nemlig rigtig fin. :0) Det var da også en fantastisk god juletradition, jeg har faktisk også altid set en af de mange film der er blevet lavet omkring den. A Christmas Carol høre bare julen til på en eller anden måde.

   Slet
 3. Jeg har faktisk aldrig læst A Christmas Carol - så det kunne det være, at jeg skulle ønske mig den udgave. Den er i hvert fald super fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg nemlig også. Jeg har heller ikke fået den læst endnu, men denne jul så skal det være. :0) Så må jeg undgå alle film-udgaverne hvis det er det der skal til.

   Slet
  2. Jeg tror også lidt, at det er alle de der film-udgaver, der har gjort, at jeg aldrig har fået læst den. Jeg bliver i hvert fald for det meste ret mættet af den, når den kører på så mange forskellige kanaler i div. udgaver gennem julen. Så har man ligesom fået historie fortalt igen, og så glemmer jeg lidt at få læst den originale historie :)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig