lørdag den 1. juni 2013

Status + cover release

I dag ville jeg egentlig have lavet et skrivetip og i går ville jeg have lavet status og en book haul. Mine søde kæreste/forlovede/manden i mit liv er kørt ned efter morgenmad, så jeg lige har lidt tid til at få lavet statusen i hvert fald. For lige om lidt dukker mine forældre op. Så skal vi i haven igen. Vi er i gang med det helt store gør-vildnisset-til-græsplane projekt. Hvilket er et helt igennem fantastisk projekt der gør at jeg slipper for at gå så meget i haven fremadrettet. Yay! Så har jeg kun et lille bed og det er lidt nemmere at overse. Det tager bare tid, og det er ikke så sjovt som at planlægge blog posts og læse Nannas 2 bog færdig som hun lige har sendt mig. VIL LÆSE SLUTNINGEN NU! Men nej.. haven kalder. Så Book Haul og Skrivetip kommer forhåbentlig på her en af de nærmeste dage. Jeg håber det er sidste dag med haven.

Status på min bogudfordring er jeg stadig rigtig godt med på. Jeg tror dog jeg nærmere får læst 150 bøger i år. :0) Men 100 vil også være fint. For jeg skal virkelig snart til at sætte mig ned og gøre noget mere ved det bogprojekt. Det ser jeg i hvert fald meget frem til.

Det er imponerende hvor hurtigt man kan falde ind i den samme vane. Især når det kommer til at skrive. Det fungerede så godt med at bruge 6 x 20 minutter på at skrive om dagen. For så kunne man skrive enhver skriveblokering væk, fordi hvis man ikke lige kunne skrive så kunne man researche eller planlægge, plotte, rette eller sætte notater i orden. Så lige pludselig kørte det godt med at skrive og så gik man i stå igen. Hvad skete der så? Man glemte at bruge de 6 x 20 minutter og gik helt i stå. Så kom der et par travle dage. Og fordi jeg var gået så meget i stå, så var det ikke så nemt lige at genopfriske sit bogprojekt i 5 minutter hver dag. Og så gik dagene. Men.. man lære jo noget hver gang man går i står og så bliver det forhåbentlig nemmere.

Jeg ved godt jeg kommer med mange tude-tekster om mit skrivning. Men som jeg snakkede med Nanna om så, når man har med ens passion at gøre, så er ens følelser omkring det også helt ude i yderkanterne. Irritation bliver desperation. Men heldigvis bliver glæden også helt euforisk. Ligenu har jeg en meget lettet stemning i kroppen, fordi at jeg har meget håb om at når jeg begynder igen, så er det altså for livstid. :0) Jeg krydser i hvert fald mine fingre.

Det var lidt status på bogprojektet og på skriveudfordringen. Men jeg har spottet mine forældres bil på vejen, så må hellere ud og gøre noget.

Jeg ville egentlig have lavet en cover release af The House of Hades af Rick Riordan post, men i kan lige få dem her i stedet

Jeg synes helt klart US coveret er pænest:
Her er uk coveret


Hmm.. det vinder også ved nærmere øjekast. Jeg synes bare det næsten er alt for rødt med sådan en stor klam mand. Den nederste halvdel er meget pæn.
SHARE:

1 kommentar

  1. Får helt lyst til tegnede SPEKTRUM-forsider, når jeg ser UK-coveret. Det er sindssygt flot!

    Hepper på havearbejde i solen og 6x20 for livstid :)

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig