tirsdag den 2. juli 2013

Top ti mest intimiderende bøger

Dagens emne er udvalgt af The Broke and The Bookish, og er derfor ikke mine egne.

Dagens emne er: Top Ten most intimidating books
Altså top 10 bøger mest intimiderende bøger

 
 
Anna Karenina fordi den er lang
Borte med Blæsten fordi jeg elsker elsker filmen, og er lidt nervøs for bogen, men jeg begynder på den i august!
 
Enders Game fordi det skulle være verdens bedste science fiction, og jeg er ikke særlig god til Sci-fi, plus høje forventninger
Great Expectations hvad kan jeg sige, høje forvetninger. :0) 
 
 
North and South, samme som Gone with the Wind, elsker tv-serien.
Illiaden og Odyssey er helt klart på grund af sproget


 
 
Outlander er lang og der er en masse høje forventninger omkring den.
The Sign of Four er et tilfælde af det klassiske tilfælde hvor man elsker den første bog helt vildt, men er bange for den næste ikke kan leve op til sine forventninger.
  
 
The 5th Wave der er så mange ekstrem positive anmeldelser ude i blogland af den her bog, hvilket gør den lidt farlig. Derudover er det Sci.fi.
 
To Kill a Mockingbird, føler jeg lidt at jeg er den eneste der aldrig nogensinde har læst den. Jeg kan næsten heller ikke tælle hvor mange gange andre bøger henviser til den. Og jeg prøver altid på at undgå ikke at fange nogle spoilers, men det er svært. Nu er det bare svært at komme i gang med den, fordi det mere er blevet en NU SKAL DU SNART LÆSE DEN! - type bog.


SHARE:

10 kommentarer

 1. Ååååh Enders Game. Jeg må have den læst. Er så nysgerrig på sci-fi!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du aldrig før læst sci-fi?

   Slet
 2. Sci-fi adskiller sig jo ofte ikke særlig meget fra det dystopiske, der er så populært i øjeblikket :) F.eks. Across the Universe og Under the Never Sky, men også The Hunger Games er jo sci-fi :)
  Og Borte med Blæsten er endnu bedre som bog fordi man få så meget mere info omkring Scarlett og flere følelser fra Rhett - Åh jeg elsker den <3 :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg forbinder med sci-fi er også det jeg mindst kan lide ved dystopiske romaner, når der f.eks. sniger sig rumvæsner, rumbaser og fokus på videnskab ind. For mig er sci-fi ikke bøger som The Hunger Games, men mere som Star Wars, Star Trek mv.
   Ja, jeg håber inderligt det er tilfældet for mig også med bogen Gone with the Wind. :0)

   Slet
 3. Tror ikke du behøver at være alt for nervøs over Nord og Syd. Jeg kan ihvertfald rigtig godt lide den, og er også ret glad for tv-serien. Men kan godt følge dig i Borte med Blæsten. Den står også og venter på min hylde, og kan ikke helt tage mig sammen til at komme igang med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også bestemt mig for at nu skal jeg altså have dem læst snart, for det ender helt sikkert med at man kommer til at elske dem endnu mere end filmene.

   Slet
 4. Jeg har heller ikke læst to kill a mockingbird endnu - så du er ikke alene :D

  SvarSlet
 5. Det er ellers nogle skønne bøger, du har på din liste! Jeg elsker, elsker, elsker 'Borte med blæsten' og 'To Kill a Mockingbird'. 'Anna Karenina' er også en vidunderligt smuk bog, men meget omfattende og nem at fare vild i.

  'Outlander' skuffede mig desværre ret alvorligt i sin tid, men jeg tror også, jeg gik ind til den med de helt forkerte forventninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mange gange er det jo også de høje forventninger der får en til at tage bogen på hylden ved siden af.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig