lørdag den 7. september 2013

Blodsungen anmeldelse

Blodsungen

Forfatter: Lene Kaaberbøl
Serie: Vildheks #4
Illustrator: Anders Walter Hansen
Genre: Fantasy, hekse
Målgruppe: Børn
Udgiver: Forlaget Alvilda

Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret

Læs først Ildprøven, Viridians Blod og Kimæras hævnBlodsungen af Lene Kaaberbøl er 4. bog i serien om vildheksen Clara, der kæmper for at overleve i en magisk verden. Bogen starter den nat, Clara fylder 13 år. Hun vågner med bankende hjerte fra et uhyggeligt mareridt om Bravita Blodsunge. Hun forsøger at berolige sig selv: Det var jo kun en drøm.. Eller var det?


At åbne en Vildheks bog er som at møde gamle venner. Det er sådan en fantastisk verden at åbne op for. Clara er fyldt 13 år og det er en stor dag for en Vildheks. Men samtidig lurer der større fare end Clara nogensinde har været overfor før. Det er virkelig noget der sætter Clara og alle de andre i den forunderlige verden på prøve.

Jeg elsker især når vi kommer godt rundt i Vildhekse verden og det gør vi denne gang. Som voksen kæmper jeg lidt med forudsigeligheden som serien har, men jeg tror det virker godt på børn og føle at de kan gætte med hvad der sker.

Denne fjerde bog i serien synes jeg er den bedste indtil videre. Den rummer så meget mere end de andre bøger. Det er især pga. at vi får flere svar og det giver udvikling og skaber et helt nyt billede af historien. Alt det jeg lidt har savnet i de tidligere udgaver får vi nu.

Lene Kaaberbøl har en skøn fantasi. Bogen egner sig rigtig godt til højtlæsning i familien, men især også som letlæsningsbog for de børn der gerne vil have en god bog. En spændende bog og en bog fyldt med aktion og handling. Og hvilket barn vil ikke gerne have det.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig