lørdag den 12. oktober 2013

24 timers Read-A-Thon


 13:51: Jeg er SÅ klar til kl. 14.00

13:55: Bruger ventetiden på at åbne andre bogbloggers sider for at følge med hos dem

14:00: Så er det nu! Jeg starter let ud med Havets tåre. Godt begyndt, halvt færdigt, er det ikke det man sige? :0)14:31: Ligger på sengen med en spindende kat, med en pose saltlakrids og på side 48 i Havets Tåre. Indtil videre en ret god start.

15:48: Færdiggjort Havets Tåre, 141 sider.

16:10: Starter på Den Sorte Safir. - Børnebog med seks bøger i en. Den første er Ørkenpigen.
17:25: Del 1 og 2 af Den Sorte Safir, Ørkenpigen og Den Mørke Vej er nu læst. I alt 100 sider.

18:00: Der er nu gået 4 timer af Read-A-Thon, og er nået op på 263 sider. Det er 65,75 sider i timen. Det er jeg faktisk rimelig tilfreds med. Jeg kan dog godt begynde at se i øjnene at jeg ikke helt når mit mål. Jeg kunne selvfølgelig blive op hele natten som mange af mine med-bogbloggere, men jeg kom alt for tidligt op i morges til at jeg tror at jeg kan klare den præstation.

18:30: Del 3 og 4 af Den Sorte Safir, Neibars Oase og De Døde Bjerge er nu læst. 95 sider. Puha.. nu trænger jeg virkelig til aftensmad. ;0)

19:29: Kæresten synes jeg trænge til en iskaffe og nogle fritter fra MC D. Så jeg tænkte, god ide, så venter vi med at spise til kl. 20 og så kan jeg læse på vejen i bilen. (Forudsat at jeg ikke blev køresyg) Jeg havde så ikke lige tænkt på at der var mørkt da vi kørte hjem. Dah...

19:38: Del 5 & 6, Dronnings gåde og Safirens forbandelse er nu læst og derved hele Den Sorte Safir. Det var 296 sider. Så nu har jeg i alt læst 440 sider.
19:50: Næste bog bliver den fjerde bog i Lying Game serien. Men først, der skal jeg vidst lige have lavet lidt aftensmad... Godt det bare er noget røget fisk og salat vi skal have. Og ikke noget der kræver en hel masse tid og energi.

20:20: Aftensmad lavet og spist. Er i gang med Lying game. Men hvor hurtigt får jeg mon læst når der køre Vild med dans i baggrunden?

21:00: Jeg har nu i alt læst 507 sider.

Det er lidt en sjov udfordring for mig, også kun at holde mig til en bog af gangen. I stedet for at læse fem forskellige bøger skiftevis. Men det er virkelig skønt at i følger med og det er SÅ hyggeligt at følge med hos nogle af jer andre. Det er en rigtig skøn bogdag i dag. :0)

22:00: 8 timer er nu gået.

22:39: Halvvejs i min tredje bog: Lying Game #4

00:01: Måske en smule træt. Okay.. meget træt. Var oppe allerede kl. 08.30 i morges med en drønende hovedpine, og selvom den gik over, så sidder det åbenbart stadig i kroppen. Men jeg vil være færdig med Lying Game #4 inden jeg sover, og jeg vil nå at læse Awaken færdig i morgen! :0)

00:42: 64 sider til sengetid.... COLA!

01:00: 11 timer - 650 sider. Sider pr. time er faldet fra 65 til 59... hmmm.. vild med dans i baggrunden var tydeligvis en dum ide.

01:21: Færdiggjort Lying Game #4, så nu er jeg på i alt 702 sider. 

Satte virkelig også turbo på til sidst. Hvilket nu resultere i dansede ord. Så nu vil jeg i seng. Godnat. Vi ses i morgen.09:00: Og jeg er oppe. Har startet det første kvarter med at være dybt benovet over mine med-bloggere som har været oppe hele natten.

Jeg er også imponeret over at jeg kan sluge 50 sider på en halv time, når jeg er aller mest træt. Især når jeg synes tredje bog trak meget ud. Men det er nok en kombination af at jeg koncenterede mig helt vildt + det at det jo er den spændende slutning jeg læser.

09:16: Starter på Awaken.
09:31: Jeg sov 01.45 , så jeg har kun fået 7 timer! What! Chok, jeg kan være i stand til at leve uden 8 times søvn hver dag! ;0) Jeg var imponerende frisk da jeg stod op, jeg skulle op og læse jo! Men når jeg ligger i sengen med ham her katten, ja så er det mega hyggeligt, men måske også lidt for afslappende.

12:00: To timer tilbage! Jeg tror ikke jeg nå at få læst Awaken færdig. Jeg er lidt over halvvejs nu.

13:05: Opløbet. So close... 91 sider mangler jeg for at gøre Awaken færdig.

13:56: I did it! Awaken er færdiglæst. Og så har jeg nu fire minutter til at starte på Venom. Hmm... måske ikke. Men jeg er godt tilfreds, jeg har fået læst i alt 1045 sider. I alt 4 bøger.

Her er de bøger jeg har fået læst på 24 timer.Jeg nåede ikke Venom, men den havde jeg også kun i tilfælde af at jeg var frisk nok til at køre alle 24 timer igennem. Det kunne jeg så absolut ikke. Det er faktisk hårdt sådan et read-a-thon. ;0) Det blev til 17 timer. Så det endte med 61,4 sider pr. time. Men jeg er ganske godt tilfreds. Det har været så hyggeligt.

Jeg håber det har været hyggeligt for jer at følge med. Jeg har i hvert fald nydt at følge med hos nogle af jer andre, på jeres blog, på facebook og twitter (når jeg husker den). ;0) Det var mega hyggeligt! Det må vi snart gøre igen! Sov godt til de af jer der har kørt helt igennem.
SHARE:

13 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at følge med herinde! Jeg håber, du når dine mål! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :0) Det er dejligt du synes det. Jeg tror ikke helt jeg når mine mål, men i dette tilfælde er jeg meget tilfreds alligevel. :0)

   Slet
  2. Puha, hvis du allerede stod op kl. 8.30, så forstår jeg udmærket din træthed! Men sikke du får læst! :) Hvor er det skønt at følge med i.

   Og mht. målene er det jo egentligt slet ikke så vigtigt; uanset hvad får man jo læst enormt meget enormt hurtigt, i forhold til hvad man plejer. Denne form for intens læsning er virkelig både sjovt og hårdt at afprøve - og det vigtigste er jo at have det sjovt og udfordre sig selv lidt. ;)

   Slet
  3. Tak, ja jeg er egentlig godt tilfreds med hvor meget jeg får læst. Jeg havde håbet det, men nok ikke helt troet på det. Jeg giver dig fuldstændig ret, det er ikke så meget målene i sig selv der betyder noget, men udfordringen og hyggen. ;0)

   Slet
 2. I loved Awaken and The Lying Game. Good luck! *TEAM PANDA*

  SvarSlet
 3. Despite the fact that I can't read your blog due to my ignorance of any other language (seriously, it's a shame!), I can tell that you are rocking this readathon! Your blog is gorgeous!

  #TeamPanda

  Kate@MidnightBookGirl

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you! You are so sweet to sat so. And why would you ever need another language? ;0)

   Slet
 4. 8 hours! THAT'S NOT ENOUGH!! :) Try 25 or more like 40 or 100 just kidding :) But don't give up you can do it!!! Books Books Books Read Read Read!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. HaHA... I think 16 hours will have to do. ;0)

   Slet
 5. Wow, du klarer det virkelig godt! Synes det er meget imponerende, at du har fået læst så meget allerede :)
  Jeg kan skrive en del bøger på listen, men de har allesammen været ret korte, så det er jo noget nemmere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Dejligt med noget opbakning, især nu klokken er over 12. :0) Men du har da også fået læst en hel del. Jeg tror også næste gang at jeg skal vælge endnu tyndere bøger, det giver mere energi når man gør en bog færdig. :0)

   Slet
 6. Sounds like you had a great readathon!

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig