torsdag den 24. oktober 2013

Inkaens offer anmeldelse

Inkaens offer

Forfatter: Kit A. Rasmussen
Serie: William & Athena #5
Genre: Aktion, eventyr
Målgruppe: Fra 12 år
Udgiver: Høst & Søn


Tak til Rosinante & co. for anmeldereksemplaret, se også deres facebook side her

William er blevet sendt hjem til Danmark.
Athena kommer ud for en forfærdelig ulykke.
Helenas dagbog er forsvundet.
Bliver dette enden på eventyret?Selvom dette er den femte bog i serie, kan den godt læses uafhængig af de andre. Man skal dog holde tungen lige i munden, når man skal finde ud af hvilke personer der er hvem. Det bedste er selvfølgelig at starte med den første bog, for i Inkaens offer bliver der ikke brugt så meget tid på at vise hvem personerne er.

Historien kan sammenlignes med Indiana Jones. Den står både på arkæologi og aktion i denne hæsblæsende historie, hvor man ikke ved hvem der er ens allierede eller modstander. De er ikke kun på jagt efter arkæologiske fund men også på jagt efter sandheden. Hvilken sandhed det er, det vil jeg ikke spoile her.

Historien er rigtig godt fundet på og ikke mindst også veludført på et niveau så alle kan være med. Jeg er især vild med ,at de rejser rundt til alle verdens fantastiske vidundere. Et nyt sted for hvert bog.

Vi følger to synsvinkler. Den ene fra Williams synsvinkel og den anden fra Athenas. Hvilket må siges at være en super ide, så bogen både er aktuel for drenge og piger.

Inkaens offer er utrolig aktion præget. Der sker noget hele tiden, og til sidst i bogen får vi da også en overraskelse, som jeg ikke havde set komme. Skønt.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig