søndag den 13. oktober 2013

Read-A-Thon konklusion

Der er rig mulighed for at iagttage ens læsevaner når man læser sådan et helt døgn (minus nat for mit vedkommende) En ting jeg har konstateret er at jeg læser væsentligt stærkere når jeg er opslugt af bogen. Det giver måske sig selv, men jeg er alligevel meget overrasket over at det betyder SÅ meget.

F.eks. Lying Game læste jeg de sidste 52 sider på 21 min.
Med Awaken læste jeg faktisk 91 sider på 51 min.

Så jeg har virkelig nogle langsomme perioder når jeg læser og nogle hvor det ene ord sluger det andet før det næsten har læst sig selv.

Jeg overvejer lidt om jeg næste gang til Read-A-Thon skal læse lidt mere som jeg plejer og skiftes mellem bøgerne.

Uden mad og drikker duer læsehesten ikke. Jeg skal helt sikkert blive bedre til at spise noget snack indimellem. Det gjorde jeg faktisk slet ikke. Jeg var alt for opslugt.

Mht bøgernes størrelse så kunne jeg godt finde på at vælge nogle endnu kortere næste gang. Eller gå i den anden grøft og finde en langbog som jeg bare ville elske at læse. Men hvor nemt er det lige at vide på forhånd. ;0) Det har i hvert fald været vigtigt at have nogle bøger som ikke var alt for tunge og som var en fornøjelse at fordybe sig i.

Er der nogle af jer andre der deltog der har bemærket noget anderledes ved jeres læsning? Eller det kan også være i har lagt mærke til det ellers? Har i også oplevet at i har læst hurtigere i slutningen?
SHARE:

2 kommentarer

 1. Først og fremmest: Tillykke med din read-a-thon! Det er skønt at høre hvor mange, der virkelig har hygget sig med det :)
  Jeg oplevede det på helt samme måde som dig - jeg synes jeg har læst betydeligt mindre end jeg plejer, men jeg brugte dels tid på bøger jeg ikke rigtigt var interesseret i, og så tror jeg, at jeg var meget bevidst om, at "NU skal jeg bare læse" i stedet for at bare læse, som jeg plejer..
  Men jeg går nu ikke så meget op i sidetal eller antal - jeg havde et forrygende døgn, og jeg fik primært læst rigtig gode bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde! :0) Jeg havde også et rigtig hyggeligt døgn, jeg har det bare bedst med at sætte et mål for mig selv. Jeg elsker lister og mål. Men jeg nyder helt sikkert også hyggen ved det. Det er altid hyggeligt at læse en bog. Dobbelt så hyggeligt at læse flere. Og endnu endnu hyggeligere at dele oplevelsen med andre. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig