mandag den 7. oktober 2013

Splittet anmeldelse

Splittet

Forfatter: Teri Terry
Serie: Slettet #2
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Fractured, Slated #2
Målgruppe: 12 år og opefter
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck


Tak til Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck for anmelder eksemplaret. Tjek deres facebook side ud her
Kyla burde ikke kunne huske noget, fra før hun blev SLETTET, men flere og flere skræmmende minder dukker op, og hun begynder at tvivle på, hvem hun virkelig er.
Har hun været med i en oprørsbevægelse? Har hun deltaget i angreb mod 'Lorderne', som overvåger befolkningen og holder landet i et jerngreb? Eller er hun en ganske anden?
Kyla føler, hun lever i en verden af løgne og hemmeligheder, og der er ingen, hun tør stole på. Slet ikke systemet, som hævder, at hendes bedste ven og kæreste Ben, er død. Men er han nu også det?
Da Kyla konfronteres med en tiltrækkende og farlige skikkelse fra sin fortid, hvirvles hun ind i voldsomme begivenheder, som tvinger hende til at beslutte sig for, hvem hun vil være.Splittet for mig var bedre end den første bog Slettet. Selve opbygningen og måden forfatteren fortæller historien på er meget den samme, men vi kommer bare endnu dybere ned i det fantastiske univers her i 2'eren. Nogle gange er 2'erne altid lidt ligegyldige i serier, men det er slet ikke tilfældet her.

Splittet er en bog med rigtig mange niveauer og mange steder er det svært ikke bare lige at læse en side mere. Jeg elsker et godt gennemtænkt univers og det får vi til fulde af Teri Terry. Faren lurer nærmest bag hver gadehjørne i bogen. Hvem skal Kyla stole på?

Vi får svar på mange af de stillede spørgsmål fra 1'eren. Og jeg må sige at jeg glæder mig enormt meget til at læse den sidste, jeg tror den bliver endnu bedre end de to første.

Jeg kan ikke give den helt fuld stjerner, fordi jeg synes der mangler et eller andet. Selvom den i princippet burde få topkarakterer fordi jeg som sådan ikke kan sætte noget på den. Så keder jeg mig stadig en smule og det er fordi at Kyla ikke er en hel karakter. Men hun ved jo faktisk ikke engang hvem hun selv er. Så det kan ikke rigtig gøres anderledes. Men det at jeg ikke rigtig føler at jeg kender hende gør at jeg ikke er helt så investeret i bogen.

Og så var der lige et par ting jeg synes hun burde have gennemskuet, men igen, hun er næsten lige blevet slettet og er derfor logisk nok meget naiv. Så historien holder, og den er fantastisk på mange områder, men der er lige de få ting der gør at jeg ikke giver den seks stjerner.
SHARE:

7 kommentarer

 1. Det er sjovt at læse din anmeldelse for jeg synes også selv at der mangler et eller andet jeg ikke helt kan definere og derfor har jeg heller ikke givet den topkarakter. Men god var den da.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er den nemlig. Så det er lidt svært på en måde kun at skulle give den fem stjerner, men på den anden side så giver jeg kun 6 stjerner til de bøger hvor jeg personligt ikke er i tvivl.
   Men godt at høre jeg ikke var den eneste der havde det sådan. ;0)

   Slet
 2. Det er simpelthen nogle spændende bøger! Rammende anmeldelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er. De er super gode. Og tak. :0)

   Slet
 3. Jeg synes nu ellers, din blog er super fin og med et dejligt, personligt topbanner. Men er glad for, du kan lide mit nye layout :D Jeg må ud og lede efter garvede programører til de drop-down menuer. Det er også alt for teknisk til mig :/

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig virkelig til at få den læst. Jeg var helt vild med nr. 1, så har ret store forventninger til denne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er jeg sikker på du vil elske den her! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig