søndag den 20. oktober 2013

The World of Divergent: The Path to Allegiant review

The World of Divergent: The Path to Allegiant

Forfatter: Veronica Roth
Serie: Divergent #2,5
Sprog: Engelsk
Genre: Dystopia
Målgruppe: YA

Don't miss Divergent, soon to be a major motion picture in theaters March 2014!

Fascinated by the world of the Divergent series? This fifty-page bonus, previously only available in the Divergent Series Box Set, includes faction manifestos, a faction quiz, Q&A with #1 New York Times bestselling author Veronica Roth, book playlists, discussion questions, series inspirations, and much more! It also contains ten enticing teasers from Allegiant, the final book in the Divergent series.


Denne noveller tilføjer ikke handling til Divergent serien. Det er fakta om verden som Veronica Roth har skabt. Hun skriver lidt om hvordan hun har skabt verden, om hver factions manifest og der er sågar en lille test, så du kan se hvilken faction du høre til.

Grunden til den hedder nr. #2,5 er at der kan forekommer spoilers hvis ikke man har læst de to første bøger i serien.

Jeg synes måske ikke umiddelbart "novellen" var så informativ, som den skulle forestille at være. Jeg synes man får meget mere ud af bøgerne. Hvis det havde været Harry Potter fakta havde jeg nok synes at det var helt fantastisk at få et større indblik i. Så det kan sagtens være at det er fordi jeg selv ikke er så investeret i den verden Veronica Roth har bygget op. For mig mangler den det magiske. Altså magisk stemning. Ikke magi som i besværgelser mv. 

Men hvis du elsker Divergent verden og bare ikke kan få nok info omkring den, så vil du helt sikkert finde den her 50 siders e-minibog interessant. Hvis ikke, så går du ikke glip af noget væsentligt eller interessant information.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig