onsdag den 13. november 2013

Lost in Austen anmeldelse

Lost in Austen: Create Your Own Jane Austen Adventure


Forfatter: Emma Campbell Webster
Sprog: Engelsk
Genre: Choose your own adventure, humoristisk
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Riverhead Trade
Name: Elizabeth Bennet.
Mission: To marry both prudently and for love.
How? It's entirely up to the reader.

The journey begins in Pride and Prejudice but quickly takes off on a whimsical Austen adventure of the reader's own creation. A series of choices leads the reader into the plots and romances of Austen's other works. Choosing to walk home from Netherfield Hall means falling into Sense and Sensibility and the infatuating spell of Mr. Willoughby. Accepting an invitation to Bath leads to Northanger Abbey and the beguiling Henry Tilney. And just where will Emma's Mr. Knightley fit in to the quest for a worthy husband? It's all up to the reader.

A labyrinth of love and lies, scandals and scoundrels, misfortunes and marriages, Lost in Austen will delight and challenge any Austen lover.Da jeg første gang stødte på bogen over hos Rikke, vidste jeg at det lige var en bog for mig. Jeg elsker Jane Austen og jeg elsker de små finurlige bøger hvor man selv kan vælge en række handlinger der så giver en "unik" slutning.

Jeg har prøvet alle mulighederne og bogen er på en gang utrolig sjov, fjoldet og sød. Jeg synes ideen er fantastisk og forfatteren gør et fantastisk stykke arbejde. Desværre levede bogen ikke helt op til mine sky høje forventninger. Jeg sad hele tiden og håbede på at der var en dybere mening med alt det man skulle skrive ned og regne ud løbende, men nej, så heldig var jeg ikke. Ideen er sjov, men jeg havde gerne været foruden at sidde og notere det og haste notere det i stedet for at dvæle lidt ved det sarkastiske.

Dertil synes jeg ikke rigtig bogen tilføjede noget nyt. Hvis man kender f.eks. stolthed og fordom udenad ligesom mig, så kan du let og sikkert ende med en slutning med Mr. Darcy. Jeg havde måske håbet at forfatteren ville have drillet os lidt i bedste Jane Austen stil.

Men ideen er sjov, og det er også en rigtig sjov og underholdende bog, så den er helt klart værd at læse. Især for en Jane Austen fan. Gå ind i bogen med ikke så høje forventninger og nyd bogen for det den er. Mens vi må håbe og vente på der engang er en der skriver en bedre og fuldstændig fantastisk udgave.

SHARE:

4 kommentarer

 1. Sikke et helt fantastisk cover !!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det passer rigtig godt til indholdet også.

   Slet
 2. Det er virkelig sådan en sjov og hyggelig bog; jeg er glad for, du blev lidt underholdt selvom du også blev lidt skuffet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver jeg altid med choose your own adventure bøger, jeg ved ikke helt hvorfor jeg altid tror de er bedre end de er. :0) Men ja blev helt bestemt underholdt.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig