lørdag den 28. december 2013

Bogudfordring 2014
Jeg elsker at finde på bogudfordringer og planlægge lister for hvad jeg skal læse. Så selvom jeg har de bedste intentioner om at næste år ikke skal være så fastlåst så kan jeg alligevel ikke lade være.

Målet for læste bøger bliver ikke 200 som sidste år. Det var ekstremt, men det har været fantastisk. Jeg håber selvfølgelig jeg kan nå at læse flere, men mit mål bliver på:


100 bøger læst i 2014


Jeg vil rigtig gerne afslutte flere bogserier næste år, så jeg vil fortsætte successen med at lave en kategori for det igen i år. Bare større:


20 bøger der slutter en serie


Genlæsning er ikke noget jeg har fået gjort noget som helst af i 2013. Så i 2014 vil jeg genlæse 3 af mine favoritter:

Genlæs 3 favoritter:
Ringenes Herre serien
Harry Potter serien
The Hunger Games serien


I december læste jeg en jule New Adult bog, som jeg nød utrolig meget. Det slog mig også at jeg har utrolig mange bøger til at ligge i den målgruppe og at jeg generelt har læst for lidt af det i 2013. Så jeg sætter kategorien til:


10 bøger i New Adult målgruppen


Jeg elsker at læse biografier af forfattere og andre personer som jeg på en eller anden måde ser op til. Jeg har bl.a. Walter Elias Disney, Søren Kierkegaard og danske gamle skuespillere til at stå og vente på hylden.


5 biografibøger


Sidst men ikke mindst, så har jeg længe gået og ville læse nogle bestemte bøger som enten er gamle klassikkere, filmatiseringer eller going to be filmatiseringer. Så det bliver:


15 bøger der er for dårligt jeg endnu ikke har læst:
Ender's Game - Orson Scott Card
Jane Eyre - 
Outlander - Diana Gabaldon
Nord & Syd - John Jakes
Persuasion - Jane Austen
Little Women - Louisa May Alcott
Wuthering Heights -
Serena - Ron Rash
House of Cards - Michael Dobbs
Austenland - Shannon Hale
The Maze Runner - James Dashner
Død Indtil Solnedgang - Charlaine Harris
The Ocean at the End of the Lane - Neil Gaiman
The Secret Garden - Frances Hodgson Burnett
Middlemarch -  George Eliot


Der findes selvfølgelig rigtig mange meninger om hvad der er for dårligt jeg ikke har læst, og der er helt sikkert rigtig mange flere jeg burde putte på listen, men disse er dem jeg har mest lyst til at læse.

Når året skifter bliver udfordrings fanen her i toppen ændret til de nye udfordringer for 2014, men jeg vil linke til den gamle udfordring også. Jeg mangler stadig at anmelde nogle af bøgerne jeg læste i 2013. Noget jeg håber jeg får gjort færdigt i januar.


Har du lavet bogudfordringer for dig selv til næste år?
SHARE:

4 kommentarer

 1. 100 bøger er stadig et ret flot mål :-)
  Flere af bøgerne på din must-read-liste kendte jeg ikke, så dem måtte jeg lige tjekke på Goodreads. Ender's Game er en af de bøger, jeg selv skal læse i marts måned, hvor jeg læser sci-fi. Ligesom du har jeg også planer om at afslutte en del serier til næste år, men jeg har også et tema for hver måned, hvor jeg læser min. fire bøger, der passer til temaet.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er det bestemt. Jeg vil blive rigtig glad hvis jeg når 100 bøger til næste år.
   Jeg er vild med ideen om at have et tema måned, men jeg tror at det for mit vedkommende vil være for fastlåst at lave sådan en udfordring. Jeg elsker nemlig at læse lige hvad jeg har lyst til, med en kærlige udfordringsreminder i baghovedet. :0)

   Slet
 2. Jeg læser også altid alle Harry bøgerne igennem hvert år, i et stræk. Men jeg har altid gang i mindst en af dem sideløbende med hvad jeg ellers læser, hele året rundt B-)
  Ringenes Herre burde være mit mål, gik død i bind 2 og har ikke forsøgt siden - det er for dårligt (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også kun læst Ringenes Herre en gang før, og der gik jeg også død midt i bind 2 - det har jeg hørt rigtig mange der har gjort. Og der gik nok faktisk et år før jeg fik læst den færdig, men nu har jeg lige set filmene, så nu vil jeg forsøge om jeg ikke kan læse dem i træk.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig