søndag den 12. januar 2014

This Week #29

Den her uge er fløjet afsted blandt andet med mit arbejde hos Turbine. Jeg elsker at arbejde! Jeg er sådan en arbejdshest når jeg kommer i gang. Jeg elsker især at arbejde på et forlag!!! Det er helt fantastisk og læreridt! :0) Gid jeg engang kunne starte mit eget forlag. Jeg ville elske at vurderer manuskripter, se dem komme til live og lave smukke bogforside som sælger. Bare tanken om at snakke om bøger hver dag og tænke på bøger, det gør mig helt mushy indvendig. Sådan er mine dage ligenu. Det er simpelthen fortryllende. Jeg tror ikke man kan komme tættere på Hogwards end jeg er ligenu.

Ellers så er der ved at være godt gang i bryllupsforberedelserne, både med bryllupsrejse snak og i dag skal vi på bryllupsshow/messe/halløj på Nørlund slot.

Fordi der er så langt til Århus så er jeg først sent hjemme hver dag, så der bliver ikke læst eller skrevet særlig meget. Jeg har dog fået nogle kommentarer fra min betalæser, så lidt har jeg da set på min bog.


Ligenu læser jeg:Ugens links:

Jeg elsker forfatter succes-historier - så jeg linker ikke kun den her fordi jeg selv er nævnt i teksten. :0) Jeg nævner den fordi den fik mig til at svige i øjnene og le højlydt. Måske fordi jeg fulgte med på sidelinjen da det skete, men jeg tror det nu ikke. Jeg elsker som sagt en god forfatter succes-historie, og jeg elsker at den her er så detaljeret. Og jeg kan i hvert fald sige at det er en velfortjent solstråle historie.

Til de skrivende: Mantra For the Novelist

I denne uge fik jeg læst The Alchemist. Jeg var meget betaget. Især af forordene. De er noget af det mest rigtige jeg har læst om det at følge sin drøm og blive forfatter. Det passer 100% til min egen opfattelse, og som han skriver er det sådan med alle drømme. Jeg må sikkert ikke kopiere teksten. Men jeg har fundet ordene i en anden udgave på amazon.com.

SHARE:

2 kommentarer

 1. Det lyder også som det perfekte drømmejob, det med at være på et forlag. Kan godt forstå du elsker det! Det må være meget inspirerende at følge processen bag kulisserne.

  Spændende med bryllupsmesse og ditto rejse. Nu er det officielt det år, hvor du bliver gift. Håber ikke du stresser endnu, men nyder det i fulde drag :)

  Og haha ... jeg blev helt spændt, da du nævnte en forfatter-solstrålehistorie, for jeg elsker selv den slags. Jeg må have været træt, da jeg læste/speedskimmede dit indlæg, for jeg blev ret overrasket, da jeg klikkede på linket og syntes, at jeg havde set hjemmesiden før ;) Tak for, at du er en del af rejsen! Du er en afgørende faktor for, at det er kommet så langt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha.. ja jeg troede faktisk også at jeg havde skrevet at det var din blog jeg henviste til, men jeg kan se det har gået lidt stærkt da jeg skrevet det, inden jeg skulle ud af døren. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig