lørdag den 1. februar 2014

Københavns skygger - cover af moi

I december blev jeg kontaktet om jeg gerne ville lave en forside til en ny dansk fantasy roman. Svaret var selvfølgelig: JA! Forsiden lavede jeg færdigt i starten af januar, og nu er det endelig blevet offentliggjort. Bogen er indtil videre kun en e.bog, som kan købes her.

Jeg har endnu ikke selv læst bogen, men jeg regner med at gøre det snart. Så det eneste jeg kan fortælle om det, udover det er mig der har lavet coveret, er det der står på saxo's hjemmeside:

En mørk, magisk fortælling i hjertet af byen. Fra 16 år.

Jeg har også læst et kort uddrag af bogen for at kunne illustrerer det splitsekund der er beskrevet i bogen. Og jeg må sige at det lød utrolig lovende.

Det var som altid en helt fantastisk fornøjelse at designe fantasycovers. Det er en af mine absolutte yndlingsbeskæftigelser. :0) Og jeg er rigtig glad for resultatet.
SHARE:

8 kommentarer

 1. Nej hvor er det fedt for dig! Og sikke dog et lækkert resultat du har fået skabt, det er helt sikkert en af de bøger jeg vil tage op og læse bagsideteksten på i en boghandel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :0) Det er jeg utrolig glad for at høre du synes. Det varmer. :0)

   Slet
 2. Jeg er meget imponeret! Og helt enig med Anne. Du laver lige så flot en forside til mig også, ikke? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :0) Jo det kan du tro. Det vil jeg gælde mig rigtig meget til.

   Slet
 3. Jeg kom i dag forbi nogle gratiskort, og tog blandt flere udelukkende kortet med ovenstående forside illustration som jeg synes er fantastisk flot. Er det Helligåndskirken eller Nikolajkirken, du har haft som model? Eller måske ingen af delene. Jeg spørger kun, fordi kirken virker bekendt selvom jeg ikke længere bor i København.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jeg super glad for. Det er Skt. Nikolaj Kirken i København der er brugt som baggrund

   Slet
 4. TAK for dit svar. Jeg var lidt bange for du ikke ville svare når jeg er "Anonym", hvilket jeg kun er fordi jeg ikke kan finde ud af de andre valgmuligheder. Men jeg kunne jo have skrevet at jeg hedder Esther. Håber der også kommer en "rigtig" bog, hvor man udover indholdet også kan nyde forsiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig. :0) Det skal være nemt for alle at skrive til mig, og jeg kan godt forstå du ikke kan finde ud af de andre. Synes også lidt de gør det overkompliceret.
   Ja jeg håber også rigtig meget på en fysisk bog, den vil jeg elske at have til at stå på min hylde.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig