tirsdag den 18. februar 2014

Mæt og slank med LCHF anmeldelse





Med denne bog giver Jane Faerber en forståelse for kostmodellen LCHF - Low Carb High Fat.Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om.

LCHF tog Danmark med storm og meget er der sket siden jeg selv anmeldte den første bog af Jane Faerber. Nu er Jane Faerber endelig udkommet med den efterlyste bog - nemlig (mæt og) slank med LCHF. Principperne er de samme som første bog, maden er nem, velsmagende, mættende og effekterne er synlige.

I løbet af den sidste uges tid har jeg lavet mad fra bogen, og her er mine tanker omkring den nye bog.






Før opskrifterne har Jane Faerber været så flink at svare på alle de mulige spørgsmål vi kunne have til LCHF. Hun beskriver det levende, klart og tydeligt. Noget af det jeg personligt godt kan lide er at hun har så bred en vinkel på. At der er rigtig mange der kan have gav af kosten LCHF, fordi kosten har så mange fordele andre fordele end mæt og slank. F.eks. hvis man har gluten intolerance, så er LCHF altså også en glutenfri kost.

Fordi LCHF er så stort i øjeblikket så er der også mange kritikkere af kostmetoden at finde. Men jeg følger Jane Faerbers på hendes blog, og det er rart at høre hendes input til noget af kritikken. Jeg kan godt lide at hun gør klart at det hele er med udgangspunkt i hendes egne personlige erfaringer. Men f.eks. læste jeg en dag at Jane Faerbers eget kolesteroltal ikke har ændre sig på LCHF, faktisk så det endda rigtig godt ud. Og det er da tankevækkende.




For mig er den eneste rigtig måde at anmelde kogebøger på, at prøve en række forskellige opskrifter. Gerne nogen opskrifter som jeg har nemt ved at vælge og så nogle opskrifter jeg måske ikke ville have valgt ved første øjekast. Jeg prøvede Cæsarsalat, en avokado og rejsesalat og en Italienske "pastaret".

Jeg har aldrig prøvet at lave Cæsarsalat før, og det er egentlig mærkeligt for jeg kan rigtig godt lide Cæsarsalat og det er faktisk utrolig nemt. Avokado og rejesalaten er en klassiker for mig, men det er rart at forny sin egen udgave engang imellem. Den Italienske "pastasalat"var jeg særligt spændt på, fordi det er rigtig LCHF-agtigt at lave spagetti strimler ud af grønsager.




Jeg er utrolig begejstret over bogen. Maden er utrolig velsmagende og samtidig nem at lave. Man skal ikke ud og have alle mulige mystiske og mistænksomme erstatnings fødevare. Det hele er naturligt, for selv fedt er jo en naturlig del af kosten.

For mig er 'Mæt og slank med LCHF' fuldt på højde med 'LCHF - spis dig mæt og glad'. Jane Faerber er helt klart den man skal gå til hvis man er interesseret i LCHF. I hendes hænder er du tryg og vel vejledt.

Dertil kommer den helt store fordel: Aldrig har det været mere velsmagende og nemt at gå på slankekur med LCHF.







SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig