søndag den 16. februar 2014

This week #34

Ugen der gik blev ugen jeg forsøgte mig med vlogning igen. Det er lige før det faktisk er blevet helt hyggeligt at lave.

Fordi jeg skal starte fuldtid til marts, så forsøger jeg at nå alt her i februar måned. At gøre diverse projekter færdig, gøre hele hytten hovedrent, fagbogen, redigering af min egen bog, planlægge hele mit bryllup og dertil så er der deadline på Kattemagasinet og HIT magasinet. Hvorfor tror jeg altid jeg kan nå mere end jeg kan??

Da jeg startede de her indlæg i sin tid var det med henblik på at fortælle om de små fremskridt indenfor min roman, give inspirerende links videre og fortælle om de små ting hvor jeg måske har forsøgt med en ny te eller tv-serie eller lignende. Jeg er bare så elendig til at huske de små ting sidst på ugen. Så det ender nærmest altid med at blive en klagesang om manglende tid. Så det skal jeg forsøge at huske til de fremtidige This weeks ;0)

Faktisk har jeg set en ny serie her i løbet af ugen. Fleming. Som handler om manden bag den populære film- og bogserie James Bond, Ian Fleming. Første afsnit var rigtig god faktisk, den tegner et billede af Ian Fleming som person under anden verdenskrig. Så den kan jeg kun anbefale. Hvis du tror det er noget for dig, så findes den på netflix.

I dag skal jeg til min mors fødselsdag, og hun skal selvfølgelig have tada... en bog i gave. :0) Jeg er så opfindsom.

Som et nyt tiltag på bloggen, vil jeg ca. en gang om ugen anmelde en kogebog, både nogle jeg får til anmeldelse, men også nogle af mine egne som jeg i forvejen har til at stå på hylderne. Jeg har gjort det en håndfuld gange før, men det er ved at være et års tid siden og jeg savner det faktisk. - For så får jeg nemlig også selv prøvet noget nyt og spændende. :0) Første gang bliver i morgen med bogen LCHF som jeg viste jer i går i vlogen.



Ugens skrivning

Jeg har fået printet alle 85.600 ord ud og jeg er gået i gang med at læse det igennem. Yay!


Ugens læsning

Jeg har ikke fået læst nær så meget som jeg gerne vil. Faktisk så stresser det mig ligefrem, fordi jeg læser SÅ mange gode bøger lige nu. Så når jeg ikke læser, så tænker jeg på bøgerne og når jeg læser så stresser jeg over det jeg ikke når. Sådan kan man åbenbart godt have det. ...... og se nu begynder jeg igen. brok, brok, brok :0))

Jeg vil meget hellere vise jer de fantastiske bøger jeg sidder med ligenu. De er her:



 


På billedet ses fra øverst til højre: House of Hades af Rick Riordan, A Curious invitation af Suzette Field, What HIT me? af Genny Masterman (research bog), Lady Almina og virkelighedens Downton Abbey af Lady Fiona Carnarvon og Stolthed og lyst af Sylvia Day


Ugens links

What's Your Love Story?

Which Jane Austen Heroine Are You? Jeg er åbenbart Elinor Dashwood

Vampire Academy aflyst i Danmark
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig