mandag den 17. marts 2014

Slut Put Finale anmeldelse

 
Skæve godnat historier - Slut Put Finale

Forfattere: Lars Daneskov, Tobias Trier, Sigurd Barrett, Carsten Eskelund, Christine Skou, Claus Riis, Manu Sareen, Carsten Bang og Anders Morgenthaler
Målgruppe: Børn
Udgiver: Politikens Forlag


Tak til Politikens Forlag for anmeldereksemplaret


Se også Politikens facebookside for ungdomsbøgerDer kan gå meget galt ved sengetid: Nattøjet er væk, tandpastaen smager grimt, pludselig ligger alt legetøjet spredt ud over gulvet.
Her kan en sjov historie gøre hele forskellen. Slut put finale rummer ni sjove,skæve og skøre godnathistorier.
Læs om Amanda og den store pruttetrold, Donna Nutella og de italienske underdrenge eller Statsmedisteren og de mystiske bogstav bolsjer.

Godnat - og grin godt!


De skæve godnathistorier er virkelig skæve og sjove. Det er skønt at der er så mange forskellige, for når man snakker om det skæve og det humoristiske, så er der virkelig mange meninger. Humor er så forskelligt fra person til person. Der var da helt sikkert også nogle af novellerne jeg synes bedre om end andre. Men grundlæggende så synes jeg det er en fantastisk samling skæve historier.

Slut Prut Finale kan læses både af drenge og piger og af deres forældre, selvfølgelig. Det er nemlig især nogle historie man kan samles om, og grine af sammen.

Jeg vil ikke gå ind og anmelde hver enkelt lille historie, for så bliver det alt for teknisk, og det skal det ikke være. Det skal bare være sjov og ballade. Og det er det i hvert fald!
SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig