fredag den 16. maj 2014

More Weird Things Customers Say in Bookshops review

More Weird Things Customers Say in Bookshops

Forfatter: Jen Campbell
Serie: More Weird Things Customers Say in Bookshops #2
Genre: Faglitteratur/humor
Målgruppe: Voksne



















Customer (holding up a book): What’s this? The Secret Garden? Well, it’s not so secret now, is it, since they bloody well wrote a book about it!

Weird Things Customers Say in Bookshops was a Sunday Times bestseller, and could be found displayed on bookshop counters up and down the country. The response to the book from booksellers all over the world has been one of heartfelt agreement: it would appear that customers are saying bizarre things all over the place - from asking for books with photographs of Jesus in them, to hunting for the best horse owner’s manual that has a detailed chapter on unicorns.



More Weird Things Customers Say in Bookshops had jet efterhånden stødt på nogle gange og så en aften fik jeg lyst til at læse den. Så jeg kindlede den og læste den på rekordt tid.

Hvilken hylende morsom bog! Den er så skøn. Især bog elskere vil elske den her bog. Det er bog-humor når det er bedst.

Folk siger virkelig nogle mærkelige ting i boghandler kan jeg nu konstatere, men der var nogle enkelte hvor jeg tænkte det kan bare ikke passe. Altså hvor jeg seriøst tror at det er noget forfatteren har opfundet og ikke hørt. Eller fået fortalt til sig som værende virkeligt. For det kan simpelthen ikke passe! Folk er altså ikke så dumme! Det nægter jeg at tro på. :0) Måske er de, men så synes jeg faktisk ikke det er så sjovt. Det er nærmere skræmmende.

Nå, anyway.. det var kun ganske få eksempler jeg havde det problem med. Resten er bare helt fantastisk og så sjovt, at jeg grinte så højt at min kat nærmest var ved at falde ned fra sin udkigspost i vinduet.

Så bogen kan virkelig anbefales for bogelskere, der trænger til at få brugt grinemusklerne ovenpå det nogle gange tunge læsning.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig