mandag den 7. juli 2014

Top 10 bedste bøger i det første halveår af 2014

90 bøger fik jeg læst det første halveår af 2014, og man skulle tro det var nemt at finde de top 10 bedste bøger, men det er faktisk svært, for på hvilket kriterier udvælger man dem?

Jeg har tjekket op på Goodreads og kan se at jeg har givet 25 bøger 5 stjerner indtil videre i år. To af dem, The Hunger Games og The Assassin's Blade (læste de fire ud af de fem noveller sidste år) er genlæsninger, så dem tæller jeg ikke med.

2 yderligere bøger - The One og Sweet Reckoning har jeg givet 5 stjerner fordi jeg holder utrolig meget af serien som helhed, fordi den er groet på mig, men som enkeltstående bøger synes jeg ikke de er gode nok til at blive talt med her.

Så ud af de 22 der nu er tilbage, har jeg valg dem som har gjort størst indtryk på mig, eller som jeg nød at læse ud over det sædvanlige.


I vilkårlig rækkefølge:

 


 Hvilke bøger var dine yndlingsbøger i første halvår af 2014?
SHARE:

2 kommentarer

 1. Hold da op, her er da lidt af hvert. Den eneste, jeg har læst, er Englefald. Den brød jeg mig godt nok ikke om :D

  Den der On Dublin Street skal jeg helt klart tjekke ud. Austenland er kommet på min liste, efter jeg læste dedikationen (http://www.buzzfeed.com/jzebarrow/the-27-greatest-book-dedications-you-will-ever-rea-mvjw)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når man læser meget varieret så får man også automatisk en meget varieret top 10. :0)
   Ærgerligt du ikke kunne lide Englefald, men jeg synes helt klart du skal tjekke On Dublin Street og Austenland ud som jeg også tror du kan lide.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig