fredag den 15. august 2014

Save the date review

Save the date

Forfatter: Mary Kay Andrews
Genre: Realisme
Målgruppe: Voksne
























A wedding florist finds love and trouble in this delightful new novel by the New York Times bestselling author of Ladies' Night

A Savannah florist is about to score the wedding of a lifetime—one that will solidify her career as the go-to-girl for society nuptials. Ironically, Cara Kryzik doesn't believe in love, even though she creates beautiful flower arrangements to celebrate them. But when the bride goes missing and the wedding is in jeopardy, Cara must find the bride and figure out what she believes in. Maybe love really does exist outside of fairy tales after all.



Save the date var jo helt sikkert en bog jeg valgte fordi at jeg stod og skulle giftes. Sidste år læste jeg en del flere bryllupsbøger og var en smule skuffet over de manglende detaljer. Save the date har mange skønne blomsterdetaljer, og selvom den handler mere om en bryllups blomsterdekoratør end selve bryllupper, så nød jeg den rigtig meget.

Dog formår bogen ikke rigtig mere end at være sød og hyggelig læsning. Jeg var ikke så interesseret i kærlighedshistorien, for jeg synes ikke jeg kunne forstå eller fornemme den mellem de to parter. Det der var sjovest var faktisk at læse om hvordan hovedpersonen kunne holde fast på sin forretning, som forsøger at falde sammen mellem hendes fingre.

Jeg elsker at læse de historier om mennesker der gør det de elsker, og læse om hvordan de får det til at lykkes. Så 'Save the date' er en rigtig feel good bog, med skønne bryllupsdetaljer.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig