tirsdag den 9. september 2014

Avoiding Commitment


Avoiding Commitment

Forfatter: K.A. Linde
Serie: Avoiding #1
Sprog: Engelsk
Genre: Realisme, romance
Målgruppe: New AdultJack and Lexi never had a typical relationship. After 2 years without speaking, she receives a phone call that changes everything. He unexpectedly asks her to convince the new girl, Bekah, that he's ready to commit. Jack is calling now after everything they had been through because there is another woman. She can't believe it.

Follow Lexi in this heart wrenching drama as she relives her past relationship, or lack thereof, with Jack, and not just in her own mind, but to his fiance-to-be. Throw in Bekah's hot brother who always seems to be in the right place at the right time, a past with more secrets to unravel than you can even imagine, and you get a recipe for disaster.

Find out what happens to Lexi as she travels to Atlanta to get the closure she so desperately desires from Jack, and how the bumps of life seem to keep getting in the way.Avoiding Commitment er uden tvivl en New Adult bog fordi den kommer omkring mener som mange YA bøger slet ikke tør komme omkring. Avoiding Commitment er derfor et dejligt frisk pust, der gør at jeg simpelthen åd den rådt. Jeg elsker bøger som fører mig nye og anderledes veje som jeg ikke umiddelbart havde set komme. Der er ikke nogen udskrevne regler i NA genren, ligesom voksen litteratur. Der er alle muligheder.
 
Bogen går meget tæt på tematikken utroskab, og det kan godt være ret så farligt, fordi mange mennesker forståeligt nok har stærke meninger om lige præcis det emne. Så jeg var da også en smule nervøs da jeg gik i gang, men jeg var positivt overrasket for det er ikke ligefrem fordi at historien udstråler at utroskab er en god ide. Nærmere tværtimod. 
 
Bogens erotiske elementer er gjort utrolig godt. Der er ikke for mange af dem, men der er masser af intensitet hele vejen igennem bogen. Jeg tror helt sikker det her især er en bog for dem der elsker deres litteratur med kød på. 
 
Følelsesmæssigt er det også lidt af en rollercoaster - man griner, man bliver forarget, man hepper på dem, og ja andre gange så håber man ikke at de ender sammen. Det ene øjeblik synes jeg ikke om helten, og det næste så synes jeg utrolig godt om ham. Og det er for mig herligt at jeg sådan har svært ved at blive enig med mig selv. Det gør i hvert fald at jeg helt sikkert skal have læst de næste bøger i serien. Ja forfatteren kan i hvert fald et eller andet med følelser. Hun er fantastisk til at få os til at forstå hvordan de enkelte personer har det, også selvom vi kun følger dem udefra. 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig