tirsdag den 4. november 2014

L&R Lovebooks og read-along af Shopaholic stiler mod stjernerne

Lovebooks er L&Rs nye tiltag som har kærlighedsbøger som hovedområde - og det er kærlighed i alle afskygninger. Fra Barbara Cartland, til Jane Austen, til Stephanie Meyer, og til de erotiske genre. Gamle skønne udgivelser og nye spændende bøger i en stor forening!

Og det er det ikke bare fantastisk? Det bedste jeg ved er en god kærlighedshistorie! For mig kan en god kærlighedshistorie redde enhver situation og samtidig kan en dårlig kærlighedshistorie ødelægge alt for mig ved en bog. For eksempel så er kærlighedshistorien for mig årsagen til at jeg ikke er helt så vild med The Hunger Games som jeg var med Twilight.

Kærlighedstemaet er også det der er den røde tråd mellem de mange genre jeg nyder at læse. Der findes for mig inden god realisme historie uden kærlighed, hver gang der er en kærlighshistorie at spore i fantasy er jeg lykkelig og krimigenren kan gå fra at være en skrækkelig oplevelse for mig til at være en favorit bare ved tilstedeværelsen af en god kærlighedshistorie. Så jeg synes det er helt fantastisk når der kommer mere fokus på den gode kærlighedshistorie!

Så derfor er jeg så meget med på den read-along L&Rs Lovebooks lancerer i forbindelse med udgivelsen af 'Shopaholic stiler mod stjernerne' Det er en slags fælleslæsning hvor vi alle via sociale medier kan snakke om bogen mens vi læser den. I øjeblikket er jeg i fuld gang med at læse de andre Shopaholic bøger, og jeg elsker simpelthen Kinsellas skrivestil. Den er så fantastisk. Så sjov. Så jeg er med på read-along der starter den 10/11 og hvis du vil læse bogen sammen med mig, Lovebooks og andre læseglade, så foregår det via hashtagget #KinsellaKærlighed
Hvis du ikke i forevejen følger Lovebooks på instagram eller facebook, så er der nu en oplagt mulighed, fordi de i øjeblikket på facebook køre en konkurrencen hvor det er muligt at møde Kinsella!!
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hvor kan man læse mere om dette fælleslæsningsarrangement? synes ikke jeg kan finde nogle steder hvor lovebooks har annonceret det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej de sætter den først officielt i gang her den 10. når det starter. Men jeg har fået lov til at skrive om det før. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig