mandag den 15. december 2014

HUF skrivekursus

Jeg skulle egentligt have lavet den her blogpost i går, men jeg havde skriveweekend med min veninde, og lige pludselig var dagen bare gået. Det positive er at selvom vi fik snakket og hygget en del, så var det vildt produktivt. Det er næsten som om man bare får mere inspiration af at snakke med andre der skriver. Der var nogle punkter i min historie der pludselig gik op for mig, og gav lidt mere mening, men som faktisk resulterer i at jeg sletter rigtig meget af min historie jeg allerede har skrevet og begynder helt forfra (næsten)

Nå over til det jeg gerne ville fortælle jer i går.

I marts er der HUF kursus, og alle kan deltage, også selvom man ikke er HUF'er. Og deres kurser er simpelthen geniale. Jeg har lært rigtig meget af at være med, fordi underviserne er etablerede forfattere med noget på hjertet. Og jeg kan aldrig få nok af at suge deres hjerner.

Skrivekurset kommer til at foregå lørdag d. 14. og søndag d. 15. marts 2015 i Dansk Forfatterforenings virkelig smukke lokaler.

Pris: For medlemmer af foreningen Håbefulde Unge Forfattere (HUF) koster det lørdag 350 kr. og søndag 35 kr. For ikke-medlemmer koster det lørdag 500 kr. og søndag 50 kr.

Tilmelding åbner den 12 januar, og man skal være virkelig hurtig for der er kun
28 ledige pladser.

Underviserne
Malene Kirkegaard er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole og har siden arbejdet med manuskriptudvikling og dramatik. Hun leder til daglig Plotværkstedet, der blandt andet udbyder skrivekurser samt sparring og manuspleje. Hun udgav i 2011 romanen Hotel Rudolph.

Simon Fruelund er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 1997 med Mælk. I 9 år var han desuden forlagsredaktør hos Gyldendal med speciale i oversat litteratur.  Han har et bredt forfatterskab bag sig og er i dag fuldtidsforfatter.

Niels Forsberg er komiker og har været aktiv i comedybranchen siden 2007. Han har i den periode optrådt på alt fra Bremen til Roskilde Festival. Ved siden af sin comedykarriere underviser han i taleteknik, innovation og stand-up-teori.

Line Lybecker var i 2003 med til at grundlægge HUF og har blandt andet erfaring som ekstern redaktør og freelance korrekturlæser. Hun har en kandidatgrad i Dansk fra Københavns Universitet og driver fantasyforlaget Ulven og Uglen .


Læs mere her: http://huf.dk/hufsskrivekursus2015

Eller

Læs mere på deres facebook gruppe her: https://www.facebook.com/events/762524717173737/?ref_newsfeed_story_type=regular

SHARE:

1 kommentar

  1. Lyder fedt med skriveweekend, og spændende med din omskrivning! Det glæder jeg mig til at høre mere om :) Og YAY, det bliver så fedt at se dig igen til marts!

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig