fredag den 26. december 2014

Nye Horisonter

Nye Horisonter

Forfatter: Alyson Nöel
Serie: Soul Seekers #4
Originalsprog: Engelsk
Originaltitel: Horizon
Målgruppe: YA
Udgiver: Forlaget Alvilda


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaretDaire Santos er den sidste søger – og den eneste, der har evnen og kraften til at forhindre Richterne i at udslette alle dem, hun elsker. Nu da hendes bedstemor er væk, og Cade er tilbage i Enchantment, har Daire intet andet valg end at tage sin skæbne på sig og føre an i kampen mod Richerne. Men hvad hvis det betyder, at hun er nødt til at ofre det menneske, hun elsker højest i hele verden?

Dace har Richterblod i årene og kæmper mod det mørke, der vokser inden i ham. Daire nægter at give slip på ham, men måske har hun slet ikke friheden til at træffe det valg.

Et monumentalt opgør tegner sig i horisonten … Er Daire og Daces kærlighed stærk nok til at sejre trods de overvældende odds, der er imod dem?


Nye horisonter er den sidste bog i Soul Seekers serien. En serie jeg faktisk har holdt utrolig meget af at læse. Hvilket overraskede mig fordi jeg ikke har været så glad for andre af Alyson Noels skriblerier. Jeg elsker bøgernes stemning, universet, naturmagien og personerne. Det er bare en fornøjelse at læse de her bøger. Det er lidt som at være sammen med en flok venner om et eller andet nyt eventyr der skal begives ud på.

Der er bare noget der afholder mig fra at være helt oppe og ringe over den her bog, 'Nye horisonter'. Det er som om det hele er lidt for hurtigt løst. Jo, godt nok går der noget tid imellem denne bog og den tredje, hvilket var en ret nem måde at løse det der sker i slutningen af 3'eren på. Men herefter foregår det, der handlingsmæssigt sker, på kort tid. Det gør at jeg synes at historien handlingsmæssigt halter for sådan rigtig at kunne følge med sig selv. Især fordi man faktisk skal kvart ind i handlingen før der egentlig begynder at ske noget.

Slutningen efterlades en smule åben, så måske er det ikke sidste gang vi ser til Daire og hendes venner. Eller også er det bare en måde at sige at Daires liv som søger aldrig vil være helt slut. Personligt håber jeg lidt det bare er det sidste. Jeg var rigtig glad for serien, men jeg synes det er rigtig fint den stopper der hvor den gør.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig