mandag den 2. februar 2015

Bøger fået i januar 2015

Januar var en fantastisk måned. I hvert fald fantastisk til at fylde hjemme biblioteket op. Jeg har nemlig haft fødselsdag, så jeg har givet mig selv en masse bøger i fødselsdagsgave. :0) Jeg har faktisk ikke købt nogen bøger på udsalg endnu, men der plejer også at være lidt i februar, så måske jeg køber noget der.
 
Disse fire smukke bøger har jeg fået til anmeldelse i januar, og jeg har allerede anmeldt de to af dem. Nemlig Pragtfuldt, Pragtfuldt! og Fanget af dig.
 
 
 
 
 
Disse to har jeg endnu ikke anmeldt. 'Den som tøver' lyder som en spændende sci-fi bøg, og så er den bare virkelig en fryd for øjet. 'Hjemme er måske ikke et sted' er skrevet af den svenske hestebogs dronning, Lin Hallberg. Jeg har før anmeldt en af hendes Sigge bøger, og jeg glæder mig til at se hvilket hesteeventyr hun tager mig på i denne bog. 
 
 
 

 


Denne ovenstående smukke sag fik jeg i fødselsdagsgave af min mand. Han er fantastisk. Jeg synes der er noget helt fantastisk ved at eje disse scannede sider der bære Jane Austens egen håndskrift. Når jeg bladre siderne igennem er det næsten som om jeg kan mærke historiens vingesus. Der er noget stort ved at se på de håndskrevne notater af en teenage Austen. De første ord på papir, af en forfatter der kommer til at betyde så utrolig meget for så mange mennesker. 
Jeg opdagede for første gang 'By the book' hos Rikke fra Paperback Castle, der bare er fantastisk til at finde de her bøger om bøger eller forfattere. Jeg elsker sådan nogle bøger, jeg sluger dem rådt, og jeg er da også allerede gået i gang med 'By the Book' som indeholder interviews med en meget blandet flok forfattere. Der er både dem man aldrig har hørt om, de prisbelønnede, de berømte og så er der dem der kun er blevet forfatter fordi de er blevet berømt på anden vis. Jeg er som sagt gået i gang med den, og den er bare SÅ skøn at læse i. Jeg kommer til at trække den her i langdrag så vidt mulig, for det er bare sådan en hyggelig godnatlæsning.
 
The Luminaries har jeg anskaffet mig til min bucket-list udfordring. Den fik ikke lov til at ligge på hylden ret længe før min mand gik i gang med den, så nu er jeg helt jaloux over at han læser den først.
 
 
 
Det blev desuden til to mere i mine række af drop caps samlingen. Jeg har med vilje ikke undersøgt så meget om bøgerne eller historierne. Jeg har en drøm om at når jeg ejer dem alle, så vil jeg tage på en rejse med bind for øjnene og lære dem alle at kende.
 
 
 
 
 
Jeg er en smule betaget af 1920'erne, og derfor skulle man tro at jeg var instant fan af F. Scott Fitzgerald, men det tog noget tid før The Great Gatsby rodfæstede sig hos mig. Så jeg tænker jeg vil prøve en af hans novelle samlinger næst. Uanset hvad så kunne jeg bare rigtig godt tænke mig at eje hele den smukke serie, der er lavet i vaskeægte flapper-design.
 
'Winter Falls' er også en bog jeg har købt kun på grund af coveret. Jeg synes ikke helt det kommer til sin ret her, men det er bare super flot når man står med det i hånden, og så lyder historien også meget interessant.
 
 
 


'The Thinking Woman's Guide to Real Magic' - tja jeg er lidt spændt på hvad 'the thinking woman's' dækker over. Men historien lyder fantastisk. Det er en voksen fantasy / romantisk eventyr, hvor hovedpersonen falder ind i et magisk univers. Altså sådan rigtig Narina eller Harry Potter agtigt for voksne.

'The Swan Gondola' skulle være en historisk kærlighedsroman, altså lige min type bog, og så er den tilmed himmelsk smuk.
 

 
Den her bog er så absolut en af de bedste bøger jeg nogensinde har købt som er Jane Austen fag-relateret. Det er enhver grafiker / Austen fans drøm af en bog. Jeg glæder mig til at dykke ned og nærstudere hvert enkelt bog-cover.
 


Har I fået noget godt i januar?
SHARE:

4 kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen i januar :) Hvor er det nogle både spændende og flotte bøger du har fået på hylden. Altså de der forskellige bøger om Jane Austen er da slet ikke til at stå for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nej jeg elsker mine nye bøger om Jane Austen. Hun er bare sådan en vigtig forfatter, og jeg elsker at jeg nu har hendes håndskrevne ord på mine hylder.

   Slet
 2. Et (forsinket) tillykke med fødselsdagen :)

  Og åh, sikke mange skønne bøger. Jeg er lidt misundelig på box-sættet med Austens manuskriptsamlinger, for jeg har købt bøgerne enkeltvis, og de har ændret på designet undervejs. Suk. Er midt i store forhandlinger med mig selv om, hvorvidt jeg skal gøre noget ved det eller ej :p

  Og glæd dig til 'The Luminaries'. Den er enestående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.

   Ja jeg fik også den første bog enkeltvis, men jeg kunne ikke stå for boksen, så den måtte jeg bare eje, på trods af at jeg nu har to udgaver af den første bog. Oh.. well... Man kan aldrig have for mange Austen bøger.

   Ihh... jeg glæder mig rigtig meget til 'The Luminaries' nu!! Tak for anbefalingen.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig