mandag den 2. marts 2015

10 ting i marts

Det er så hyggeligt med planer, og jeg elsker at lave dem, og udføre dem. Men jeg elsker også at læse om andres små hverdagsplaner, og det er faktisk på livstilsbloggene jeg er blevet inspireret til at lave en månedlig 'boglig' udgave af 10 små og store ting jeg gerne eller prøve i marts måned.
 1. Hive noget af foråret ind i huset. Så duften af skønne forårsblomster byder os velkommen når vi kommer hjem fra arbejdet.
 2. Forårsrengøring i hjemmebiblioteket. Hente mine 'gamle' bøger hjemme hos mine forældre og sætte dem og mine andre bøger i en eller anden form for orden.
 3. Til HUF skrive arrangement. Ihh.. jeg glæder mig til at møde andre skriveglade folk og tage masser af kloge skrivenotater.   
 4. Holde mindst 5 oprydnings-plot-skriveaftener. Jeg synes altid det er lidt hårdt at holde de her overbliks skriveaftener. Især fordi at min fantasi plejer at gå amok og bygge videre på historien i stedet for at finde en eller anden form for retning. Men forår bringer forhåbentlig en masse ny energi med sig.
   
 5. Prøv opskrifter fra Copenhagen Cakes kogebogen. Det gælder jeg mig til. Især at smage dem.
   
 6. Læs a Room with a View. Jeg har rigtig længe villet læse den her lille korte bog, fordi det skulle være en enestående kærlighedshistorie. Måske er det derfor jeg har så svært ved at gå i gang med den - høje forventninger. Men i marts skal det altså være.
   
 7. Bliv bedre/hurtigere til at svare på kommentarer. Det er jeg simpelthen blevet så dårlig til. Jeg læser dem som regel altid på farten, og får så alt for sjældent sat mig ned og besvaret dem. Det er for dårligt og det vil jeg forsøge at blive bedre til i marts.
   
 8. Instagram noget mere. Februar har været hærget af sygdom, så jeg har ikke været så visuelt orienteret, da rundt omkring mig ligger apotek remedier og snotpapir. Ikke ligefrem værd at instagram om. Så det kan næsten kun gå fremad i marts.
   
 9. Designe 2 fotobøger. Det kræver en enorm mængde tid at sidde og gå igennem en masse billeder, udvælge, hvorefter billedbehandling og ikke mindst design følger. Men det er så fedt bagefter og så er det et enormt hyggeligt projekt, især med en lydbog i øret.
   
 10. Re-design mit kontor- og skriveplads. Mit kontorbord trænger til lidt opmærksomhed. Den er fyldt med masser af stakke. Så meget så der knap nok er plads til albuerne, og man kan ikke længere se bordpladen. Der er stakke af genbrugspapir til at skrive ideer ned. Der er bogstakke med bøger der skriger på at blive læst. Så er der igen en stak med fremtidige projekter, et med mit store skriveprojekt og så er der bare masser af stakker med rod som der ikke er blevet taget hånd om. Så marts er måneden. Er der noget særligt i gerne vil hygge jer med i marts måned?
SHARE:

6 kommentarer

 1. Åh, glæd dig til 'A Room with a View'! Den er så god!

  Og i min marts måned skal jeg bare nyde livet lidt mere. Være lidt gladere, få udrettet lidt mere og reducere mine overspringshandlinger, der resulterer i unødvendigt stress og spildt tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah.. ja det kender jeg godt. Jeg er elendig til at reducere overspringshandlinger. Jeg håber det lykkes for dig. :0) Selvom du da er så super produktiv i forvejen. En Rikke uden overspringshandlinger ... det tør jeg slet ikke tænke på hvad du så kan få bedrevet. :0)

   Slet
 2. Lyder som en effektiv marts måned! Jeg synes også, at sådan nogle 'overbliksmøder' med én selv er uoverskuelige. Det griber hurtigt om sig ... ;)

  Håber du er kommet nogenlunde ud af sygdomspuppen igen - og GLÆDER mig sådan til at se dig til HUF's skrivekursus om halvanden uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ... jeg synes ellers at jeg for en gang skyld prøvede at sænke ambitionsniveauet. Men det kan godt være jeg skal længere ned. :0) Ja overbliksmøder er noget af det sværeste. Jeg elsker overblik, men det er bare så nemt at blive grebet af en eller anden ide eller blive inspireret til at skrive derud af. Det er som udgangspunkt fantastisk, hvis ikke det var ret vigtig at have styr på overblikket snart. :0)
   Jeg glæder mig også helt VILDT, til at komme på HUFs skrivekursus og at se dig igen! :0) Nu snød min sygdomspuppe mig jo glæden sidst.

   Slet
 3. Det lyder som en dejlig plan for marts:) Jeg har faktisk også lige lavet en fotobog fra vores Norges-rejse (i 2013 ...). Og faktisk synes jeg, at det at lave én fotobog inspirerer til at lave den næste:) Så nu vil jeg gå i gang med en fra vores Bornholms-rejse i sommers. Hvilket program laver du dem i? Jeg bruger Photocares, og så veksler det lidt hvilken kvalitet og hvilket format jeg vælger. Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla. Det lyder godt at den ene fotobog inspirere den næste. :0) Jeg elsker ideen om at have fotobøger, hvor man kan kigge tilbage og mindes de fantastiske oplevelser.
   Jeg bruger ikke nogen af de almindelige forslåede programmer, jeg bruger mine højt elskede grafiske programmer: InDesign og Photoshop. :0), hvorfra jeg så bare laver en .pdf fil som de kan bruge.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig