onsdag den 4. marts 2015

Rejseguides

 

Selvom man kan finde mere inspiration på nettet, så er der bare noget nostalgisk rejsehygge for mig over de gode klassiske rejsebøger. Det er som om de er prikket over i'et når det kommer til forventnings glæde ved at rejse.

Der bliver bladret meget frem og tilbage i disse dage, da vi er ved at planlægge en rejse. Og ihh.. hvor jeg glæder mig. Vi er begge helt vildt dårlige til at tage afsted og så bare tage tingene som de kommer. Vi nærmest manisk planlægger alt hvad vi skal/kan lave i dagene. Der bliver lavet lister og forslag til spisesteder og back-up oplevelser. Vi er så bange for at gå glip af noget. Faktisk så meget at jeg altid er bange for om vi går glip af en hel masse når vi er afsted, fordi vi ræser frem og tilbage. Når vi så kommer frem, så føles det ikke så slemt som man tror hjemmefra, og vi tager også impulse valg når vi er derovre. Det er bare rart at man har muligheden for begge dele. At vælge om man har lyst til det nærstuderede valg eller bare at give slip og prøve noget helt helt nyt og anderledes.

Så hver gang vi bare snakker om en ny spændende destination, bliver der købt en rejseguide, som bruges flittigt til at blive inspireret, (derfor jo flere billeder i bogen jo bedre ;0)) hvorefter mere faste planer bliver lagt via hjælp fra internettet. Det er sådan det fungere bedste for os, i hvert fald lige indtil vi bliver træt af det.

Hvad med jer? Bruger I stadig rejseguides?
SHARE:

4 kommentarer

 1. Ja. Selvom meget af planlægningen foregår via internettet, så kan jeg fortsat godt lide at have en rejseguide eller to med på ferien :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har så ikke været så gode til at tage dem med på ferien. Der skal jo være plads til bøger på vej hjem. ;0)

   Slet
 2. Lonely planets bøger har vist sig nærmest uundværlige på flere af mine rejser, og så er de fantastiske at nærstudere før afrejse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Lonely planet er helt sikkert de bedre når det kommer til information, men der er alt for få billeder., :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig