mandag den 6. april 2015

Nye bøger i marts
Boglige indkøb:

Ja, nu faldt jeg så også i saxos plus-fælde. Jeg er normalt ret skeptisk når det kommer til gode deals - som regel er de ikke så gode som man umiddelbart skulle tro, eller også får man købt noget mere end man havde planer om. Men jeg prøvede at sætte mig ned og se om jeg kunne finde det jeg gerne vil have,  billigere andre steder - det kunne jeg ikke. Faktisk var der nu penge til flere bøger!!

 
 
 


 
 Så 4 drop caps bøger blev det til. Nu mangler jeg kun tre og så er samlingen fuldført.Nu fik jeg også endelig den smukke udgave af The Great Gatsby og Jane Austens ungdoms skriblerier fra hendes notesbøger.
Heksebogen købte jeg som ren research fordi jeg havde fået en ide til en lille ungdoms-hekse bog.

Lace er en bog jeg faktisk har villet købte i rigtig mange år efterhånden, men det vender jeg lidt tilbage til i et senere indlæg. Jeg synes dog det er lidt ærgerligt at de har fiftyshades-pimpet den.Så skulle jeg selvfølgelig have den nye bogelskers musthave-bog.

Til sidst var der det fine lille engelske mysterium, som jeg altså ikke kunne stå for.Til anmeldelse dumpede disse fantastiske bøger ind af døren, fra Politikens Forlag, Gyldendal og Rosinante & co: 

 


Disse har jeg hevet med hjem fra Turbine, fordi jeg synes de lød vildt spændende, da jeg sad og tilrettelagde det danske cover på dem.
Disse kom ind af døren, fordi jeg har designet forside og omslag på dem i sin tid <3, for henholdsvis Ulven og Uglen og EgoLibris:


SHARE:

8 kommentarer

 1. Så mange fantastiske bøger, søde Karin! Glæd dig til Zafón, og Austens ungdomsskriblerier som er helt fantastiske og vanvittigt morsomme. 'The Bookshop Book' står også herhjemme og pynter, og den er så skøn – det samme er de smukke drop caps, som du virkelig har en imponerende samling af efterhånden!

  I øjeblikket er jeg ved at læse 'Alt det lys', og jeg synes virkelig, den er smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skal du have. Jeg er helt i skyerne over alle de smukke bøger. :0) Og jeg glæder mig sådan til at komme i gang med at læse dem. Og ihh.. jeg glæder mig endnu mere til at læse Austens ungdomsskriblerier nu.

   Slet
 2. Hvor er det nogle flotte bøger du har fået hjem til hylden. Jeg må indrømme at Saxos plusmedlemskab også gør grimme ting ved min bankkonto, for det er helt sikkert gode deals man kan gøre sig og så er jeg nok mere tilbøjelig til at trykke køb end tidligere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, jeg er helt enig. Det er sådan en fantastisk følelse når man lige kan købe to bøger mere i forhold til andre steder. Så frister det jo lidt ekstra at gøre det igen og igen. :0)

   Slet
 3. Ja, sikke mange fine, fine bøger! Det var da noget af en stak :)

  Glæd dig til Zafon, som er helt fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det så lidt vildt ud da jeg stablede dem sammen. Jeg kan ikke vente med at gå i gang med dem. Ja Zafon lyder virkelig himmelsk, så den må jeg snart gå i gang med. :0)

   Slet
 4. Sikke skønne og fine bøger du har fået købt i marts :-) Jeg er også blevet lokket i fælden ved Saxo, og hold nu op, hvor kan det være svært ikke lige at klikke et par bøger hjem:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også virkelig begejstret for dem.
   Ja, det har de virkelig regnet godt ud. :0) Det er VOLDSOMT fristende. Jeg bliver simpelthen nødt til snart at købe nogle flere. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig