fredag den 10. juli 2015

Jagten på regnbueorkidéen - første del


 
 
Jagten på regnbueorkidéen - første del

Forfatter: Garen Ewing
Serie: Julius Chancers eventyr #1
Genre: Tegneserie, graphic novel - mysterium/adventure
Målgruppe: Alle
Udgiver: Tellerup


Tak til forlaget Tellerup for anmeldereksemplaretEngland i 1920'erne. Historikeren. Sir Alfred Catesby-Grey, og hans unge assistent, Julius Chancer, er eksperter i at opsøge og hjembringe forsvundne genstande.

De har netop afsluttet deres seneste efterforskning, da godsejeren. Lord Reginald Lawrence, og hans datter, filmstjernen Lily Lawrence, opsøger dem med en højst udsædvanlig sag: De skal finde verdens sjældneste blomst - den mystiske regnbueorkidé, som kun nævnes flygtigt i et to tusind år gammelt skift af den græske filosof Theofrastos.
‘Jagten på regnbueorkidéen’ minder mig på alle måder om Tintin tegneserierne, og dem elskede jeg - på trods af at jeg set i bakspejlet har læst alt for få af dem. Så derfor var det virkelig en skøn overraskelse af ‘Jagten på regnbueorkidéen’ arbejdede i samme stil.

Det er ren ‘Adventure’-lykke af den hyggelige slags og jeg var helt trist da første del sluttede - historien var jo nærmest først lige begyndt. Jeg var bange for at jeg ikke ville kunne finde hoved og hale i alle de mange personer i bogen, men det var faktisk slet ikke noget problem, og hvis det havde været så var der en fin guide i bogens første sider som jeg kunne støtte mig til.

For mig betyder illustrationerne en hel del når jeg læser en graphic novel, og her synes jeg bare det klassiske udtryk passer så fin til historien.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg er helt enig! Min anmeldelse kommer inden længe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har fået sådan en lyst til at læse Tintin nu efter jeg har læst den, det er helt vildt. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig