tirsdag den 18. august 2015

Over grænsen
Over grænsen

Forfatter: Andrea Bastian
Genre: Novelle, erotisk realisme
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Forlaget PassionTak til Andrea Bastian for anmeldereksemplaretTil mænd? Til kvinder? Dagdrømmer eller voyeur? Her er otte sensuelle og grafiske noveller, der ikke sparer på den hede sex og det grænseoverskridende spil i forførelsen mellem mennesker, mænd såvel som kvinder. Læs om en gruppe af venner, der afprøver nye konstellationer til en nytårsfest; om unge mødre, som eksperimenterer med deres seksualitet; en kvinde der bare giver slip; læs om hverdagens fantasier, der bliver til virkelighed.


Over grænsen er små super korte erotiske historier. De er primært sexscener, de fleste af dem med små dialog sekvenser med noget baggrundshistorie som optakt.

Andrea Bastian er rigtig god til at skrive, men jeg kan være lidt bange for hvem målgruppen er til den her bog, da den røde tråd er passion. Og det er passion mellem kvinde og kvinde, mand og mand, kvinde og utro mand, kvinde og flere mænd osv. Altså er der noget for enhver smag, hvilket omvendt betyder at de fleste af os nok vil springe en hel del af historierne over. 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig