mandag den 28. september 2015

Vær med til fælleslæsning af 'Mig før dig'

 Den 8. oktober kommer fortsættelsen til 'Mig før dig' og den glæder jeg mig helt utrolig meget til. Jojo Moyes er en helt igennem fantastisk forfatter. Jeg elsker især hendes bøger for deres plot og karakterer da de er noget så utrolig veludførte og ægte.

'Mig før dig' er dog den eneste bog af Jojo Moyes', som jeg ikke var ovenud begejstret for, faktisk så var jeg generelt ikke så positiv stemt over bogen, efter endt læsning. Hvilket hovedsageligt var fordi jeg ikke rigtig købte Will og Lou som et par. Hvilket jeg helt sikkert er i undertal med, men det er årsagen til jeg er i skyerne over at der kommer en efterfølger. Men inden den udkommer vil jeg deltage i #migførdig fælleslæsningen og forsøge at fokuserer mere på Lous person og historie igennem bogen.

Har du lyst til at deltage, så er der egentlig ikke nogle bestemte regler, det er bare at gå i gang. Du bestemmer selv læsehastighed og du kan deltage og diskutere på de sociale medier under #migførdig indtil 8. oktober hvor 'Efter dig' udkommer. Jeg glæder mig til at følge med og ikke mindst deltage.


SHARE:

4 kommentarer

 1. Åh, jeg glæder mig til en genlæsning af 'Mig før dig' og selvfølgelig også den nye udgivelse! Dog er jeg en af de mere skeptiske personer, der havde det ganske fint med, at historien sluttede hvor den gjorde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror der er rigtig mange skeptikere som har det lige som dig, og jeg kan godt forstå det hvis man er glad for slutningen, at man så er skeptisk over 'efter dig'. Jeg har enorme forventninger, så jeg er også lidt i risiko for at blive skuffet. Lad os krydse fingre for at vi ikke gør. ;0)

   Slet
 2. Jeg er SÅ spændt på "Efter dig", og jeg glæder mig til genlæsningen! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også. Jeg håber jeg med lidt nyere/friskere øjne kan få et lidt andet syn på bogen. Det ærgrer mig stadig at der findes en Jojo Moyes bog jeg ikke er begejstret for. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig