torsdag den 15. oktober 2015

Dewey min bogstak

Jeg ELSKER at planlægge. Så meget at jeg faktisk næsten kan have helt svært ved at tage en beslutning om min Dewey læsestak. Der er blevet tilføjet bøger. Der er blevet fjernet bøger igen. Mængden af bøger synes at blive større og min realistiske tilgang til hvad jeg kan nå, synes at blive mindre. Der skal gerne være noget der fænger, og noget der er fjerlet.
Nu er jeg altså endelig endt med denne stak og den ser ret stor ud i forhold til at jeg ikke deltager søndag. Men de to øverste Harry Potter-fagbøger er meget luftige i sin opsætning og det samme er 'Hold me Closer'. Det fjerlette er selvfølgelig især 'The Distance Between Us' som jeg regner med at sidde med når øjenlågene begynder at blive tunge. 'Efter dig' og 'Bastarden' er jeg sikker på jeg finder fængende, fordi de begge er efterfølger af en rigtig god bog.

Det bliver min endelige bogstak og jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme i gang! :0)
SHARE:

13 kommentarer

 1. Jeg har også begge Harry Potter-fagbøger i min bogstak! :D

  Glæder mig til at se, hvor langt du når :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh.. hvor hyggeligt at du også læser dem, og så perfekt når du nu også er til festivalen. ;0) Jeg er altid så spændt på at se hvor langt jeg når, og det er mega hyggeligt at følge med i hvor langt i andre når også.

   Slet
 2. Det er så dejligt, at du kan deltage denne gang :)
  (og lad os så ikke snakke om hvor længe siden, det er, at jeg planlagde min stabel... :D).


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også helt vildt glad for. :0) Kan huske jeg sidste år på denne tid var syg- øv. Det virker også som en super fin bogstak du har valgt. :0)

   Slet
 3. Glæder mig til at følge din læsning - og Efter dig fik jeg læst færdig den anden dag ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at følge din læsning. Ihh.. jeg kan næsten ikke vente til kl. 14 med at gå i gang, jeg starter helt sikkert med 'Efter dig'.

   Slet
 4. Det ser ud til at være en god stak! "Harry Potter"-bøgerne er virkelig hurtigt læst - man flyver igennem dem! Og "The Distance Between Us" er uden tvivl fjerlet, og helt perfekt til når trætheden melder sig. Desuden virker "Hold me closer" altså også til at være en virkelig god bog til readathon. Jeg planlægger selv at starte med den, da jeg regner med, den er sjov og hurtigt læst, og det er jo en perfekt opstart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det mente jeg nok de var. Jeg læste dem på engelsk da de kom frem i sin tid, men det bliver lidt sjovt at genlæse dem. Det er faktisk en super god ide med 'Hold me closer' som opstartsbog, for ja så føler man virkelig man er i gang når man får krydset den første bog af listen. Så måske jeg skulle genoverveje min startbog....

   Slet
 5. 'Efter Dig' ville jeg også så gerne have læst imorgen, men nåede desværre ikke at få den hjem, så den må du lige nyde ekstra for mig også :)
  'The Distance Between Us' er virkelig sød og let, så den passer perfekt til din plan med den.
  Jeg glæder mig til at følge din læsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gøre. :0) Ja, jeg glæder mig også rigtig meget til 'The Distance Between Us' - jeg har kun læst en Kasie West bog før, men den var også bare helt fantastisk.

   Slet
 6. Lækker stak! Jeg vil så gerne læse Tinys musical snart også! Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den lyder i hvert fald helt vidunderlig sjov, så jeg tænkte det var en god readathon bog. :0) Og tak, jeg glæder mig også til at følge med hos dig. :0)

   Slet
 7. Sikke en skøn stak du har valgt! Jeg glæder mig til, at høre hvad du syntes om "Bastarden" og selvfølgelig "Efter dig":0)

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig