søndag den 13. december 2015

Juleferie
Kære alle læsere,

Jeg er hårdt ramt i tiden. Der er ikke noget jeg hellere ville end at læse bøger og anmelde dem her på bloggen, men i søndags blev jeg ramt af endnu en hård omgang sygdom som ikke efterlod mig noget valg end en feberklam seng. I dag er første dag jeg sådan rigtig er oppe igen, men dog med et øje på sengen hver gang. Jeg hader at være syg. Jeg duer ikke til det. Jeg føler mig altid bare som en grøntsag og jeg længes efter en helt normalt hverdag med arbejde, og bogligestunder og ikke mindst bloggen. Men jeg har fået at vide at jeg skal tage den lidt med ro, så bloggen holder nu for første gang i de fire et halvt år jeg har haft den, ferielukket i en kort periode. Det gør jeg for at komme nogle anmeldelser i bund og så jeg derfor er sikker på at jeg kan vende tilbage til bloggen igen og have en masse på lager til næste sygdoms-nedbrud eller work-overload. Så der altså ikke fremadrettet kommer de her udfald på en uge.

Jeg vender tilbage mellem jul og nytår med de sædvanlige indlæg som 'Årets bedste bøger', 'Næste års store filmatiseringer' mv. Men I skal selvfølgelig ikke snydes for denne uges adventskonkurrence, ligesom jeg trækker en heldig vinder på næste advent. Konkurrencen dukker op på bloggen her lidt senere.
SHARE:

6 kommentarer

 1. ØV! Hvor er det træls for dig :( Der er virkelig mange, der er ramt af sygdom for tiden. Jeg krydser fingre for, at du snart er ovre det. Rigtig god jul! Glæder mig til flere indlæg på den anden side. Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er åbenbart ret uheldig med at ramme infektionerne i tiden. Men jeg har det meget bedre nu og nyder virkelig julen. Håber du har en vidunderlig magisk jul også! Knus.

   Slet
 2. Puha, sikke en omgang. God bedring og god jul - må du få en dejlig juleferie :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. :0) Jeg har nydt rigtig godt af den lange juleferie indtil videre. Håber du har en dejlig ferie også. :0)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, det har været en hård omgang, men er helt på toppen igen, så det er dejligt.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig