mandag den 1. februar 2016

Bøger fået siden sidst #1

Som noget nyt vil jeg ikke længere inddele de bøger jeg har fået efter måned, men i stedet lidt oftere, så jeg kan vise lidt flere løbende. Derfor kommer indlæggende om bøger jeg har fået tilsendt med posten blive vist i disse indlæg. Bøger jeg har fået til jul, fødselsdage eller lignende viser jeg stadig for sig. Så kan jeg nemlig selv også bedre holde styr på det. ;0)

Siden sidst har jeg fået disse skønne bøger. To smukke og fantastiske Star Wars bøger fra Alvilda. En drenget børnebog, 'Drengen som var verdens bedste fodboldspiller', fra Carlsen, Romanen 'Villa America' fra Politikens forlag og YA dystopi 'Den som svigter' fra Gyldendal. 'Fables - The Wolf Among us' har jeg selv købt.

Jeg har haft lidt bogkøbestop i november, december og januar. Det har jeg egentlig hvert år og årsagen er jul og min fødselsdag. Når jeg skriver ønskeseddel, så duer det ikke at jeg render ud og køber bøgerne, som jeg måske får i gave. Så her efter min fødselsdag har jeg da lige klikket lidt ind og fået nogle bøger hjem som jeg ikke har fået i gave.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg er virkelig spændt på 'Den som svigter'!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg var ikke selv så glad for den første bog i serien, men jeg håber den næste ændre min opfattelse.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig