torsdag den 7. april 2016

Midnatsrosen

 


 

Midnatsrosen

Forfatter: Lucinda Riley
Originalsprog: Engelsk, The Midnight Rose
Genre: Historisk, slægtshistorie, mysterium, kærlighed
Målgruppe: Voksne
Udgiver: CiceroTak til plusbog.dk for anmeldereksemplaret
"Midnatsrosen" er en roman om indiske Anahita, der er vokset op i fattigdom, men pludselig ser sig en vej ud af elendigheden, da hun får en ny ven. Vejen byder på en engelsk kostskole, og her møder hun Donald Astbury, hvilket udvikler sig til en kærlighedshistorie og et drama. Mange, mange år efter finder hendes efterkommere ud af hendes historie, der byder på lidt af hvert.Midnatsrosen var virkelig en skøn læseoplevelse. Jeg elsker Lucinda Rileys måde at fortælle historier på. Hun forstår at skrive interessant og indlevende. Hun tog mig med til Indien og 1920’ernes England og helt op til nutiden, hvor vi blandt andet følger en glamorøs Hollywood stjerne.

Bogen er en slægtshistorie med store temaer som kærlighed, tab, ulykke og lykke. Det er den type bøger som jeg trækker ud så langt tid som muligt for at kunne nyde den så meget som muligt. Jeg elsker kombinationen af historiske begivenheder, familieskæbner, mysterier og hovedpersoner med dybde. Lucinda Riley giver mig det hele på en gang, samtidig med hun skriver utrolig smukt, på sådan en måde at jeg føler at jeg er der i Indien i 1920’erne, og jeg elsker at være der. Jeg kan nærmest lugte og smage det. Jeg tror at Riley kan tage mig med et hvilket som helst sted hen og jeg vil elske at læse om de - så godt skriver hun.

Jeg troede faktisk at ’Pigen på klippen’, som også er en Lycinda Riley bog, var en ener, men det er tydeligt at Lycinda Riley ikke bare var heldig med den bog, for ’Midnatsrosen’ er faktisk endnu bedre, så jeg glæder mig til at læse meget mere fra forfatterens hånd i fremtiden.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Åh Riley <3 Jeg har læst 3 bøger af hende hidtil (lavendelhaven, midnatsrosen og pigen fra napoli) og jeg er lige hooked hver gang. Ejer de to sidste (pigen på klippen og orkidehaven) og glæder mig så meget til jeg finder tid til at læse dem :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja hun er helt fantastisk, det sværeste er næsten at finde tid til at dykke ned i hendes skønne historier. Jeg kan i hvert fald ikke så nemt gøre det i farten med så mange andre bøger, men det er også bare skønt når man så tager sig tiden til det.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig