mandag den 4. april 2016

Nidstangen
Nidstangen

Forfattere: Åsa Larsson og Ingela Korsell
Serie: Pax #1
Originalsprog: Svensk, Nidstången
Genre: Fantasy
Målgruppe: 11 +
Udgiver: Forlaget Alvilda


Tak til Alvilda forlaget for anmeldereksemplaret


Der sker mærkelige ting i den lille by Mariefred. Overnaturlige væsner vækkes til live. Brødrene Alrik og Viggo bliver udvalgt til at beskytte det hemmelige bibliotek under kirken. De gamle vogtere mener, at brødrene er for unge – så de arrangerer en højst usædvanlig prøve, hvor Alrik og Viggo skal være både modige og tænke hurtigt, hvis de vil overleve. Og oven i det hele er der krig i skolegården, hvor Simon og hans slæng tror, de skal bestemme det hele...

"Nidstangen" er første bog i PAX-serien. Der kommer i alt 10 bøger.
'Nidstangen' er en underholdende børnebog fyldt med masser af action og spænding. Bogen er primært tekst, men indimellem er der illustrationer i tegneserieform, som jeg fandt rigtig sjove, og som jeg synes gav historien noget ekstra.

Bogen er hurtigt læst og der ligger masser af potentiale og fantasi i historien, hvilket kun er godt da der er 10 bind i serien i alt.

Alt i alt er det en gennemsnitlig god fortælling som med garanti nok skal underholde børn fra 11 års alderen. Det eneste 'store' problem jeg havde, var at den ene af personerne stjæler, men bliver aldrig nogensinde rigtig konfronteret med det og der synes ikke at være en konsekvens - det virker nærmere acceptabelt, hvilket jeg synes er et uheldigt signal at sende.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig