mandag den 16. maj 2016

Bogcover designere – Coralie Bickford-Smith

 
 
Jeg har længe gået og tænkt på at jeg ville lave nogle indlæg med bogdesign, fordi det er noget jeg interessere mig rigtig meget for (måske også fordi jeg selv laver masse af bogforsider), men lige hvad det skulle være har jeg været i tvivl om – skulle jeg vise mine egne bogcovers, andre danske bogcovers – skulle jeg anmelde bogcovers som jeg anmelder bøgernes indhold. Ja muligheder er der nok af, og jeg ved ikke om de andre på et tidspunkt bliver en realitet, men jeg har besluttet at lave en serie indlæg med kendte internationale bogcover designers. – Jeg synes de får alt for lidt opmærksomhed i forhold til hvor dygtige de er, så engang imellem vil der dukke et indlæg op hvor jeg viser forskellige smukke cover designs af en bestemt cover-designer.


I dag vil jeg starte med en af mine yndlings cover designere nemlig dygtige Coralie Bickford-Smith. Jeg elsker alt hvad hun laver og hun er særlig kendt for hendes Penguin Classic bøger med hendes mønstrede unikke coverdesigns, som nok må siges at være hendes varemærke. Men hun gør det så fantastisk at hvis andre træder ind på området og bruger mønsterdesign, vil man straks sammenligne og måske ligefrem kalde det en Coralie Bickford-Smith kopi. Hun har vundet adskillelige priser for hendes design.
 
 
 
 


Se flere designs på hendes hjemmeside her: http://cb-smith.com/ eller se et youtube klip med hende her: https://www.youtube.com/watch?v=c8usCk7J-MY
SHARE:

4 kommentarer

 1. Sikke en herlig indlægs-serie. Jeg er enig i, at ovenstående covers er vanvittigt smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er virkelig dygtig og jeg har lyst til at eje alle de bøger hun har designet covers for. Glad for du synes om indlægget. :0)

   Slet
 2. Fantastiske covers! Hun er virkelig dygtig.
  Jeg vil rigtig gerne se indlæg med dine egne covers også. Det er simpelthen så spændende at få lov at følge med i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har jeg altid selv elsket at gøre, men var ikke sikker på om andre har det på samme måde. :0) Så nu vil jeg lige ligge hovedet i blød mht. til hvordan jeg lige skal vise dem. Noget bestemt du gerne tænker du vil vide? :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig