tirsdag den 31. maj 2016

Status maj 2016

 
(Derudover 'Din mor manual' som er læst på Mofibo som e-bog)Maj måned har været fyldt med skønne læseoplevelser. Jeg plejer at læse meget varieret men maj måned har primært indeholdt mine yndlinggenre fantasy og romance og det har bare resulteret i virkelig skønne læseoplevelser. Forunderlige verdener jeg kunne drømme mig væk i for en stund.

Min sidste yndlinggenre: historiske bøger har jeg tilgengæld fuldstændig overset i maj, så jeg har planer om at læse lidt flere historiske romaner i juni måned.


8 bøger blev det til i maj måned:

Din mor manual af Tine Tholander (research)
Dragerne (Talon #1) af Julie Kagawa
Fangirl af Rainbow Rowell
Rivalerne #1 af Alyson Noël
Half Lost #3 af Sally Green
The Heir #4 af Kiera Cass
The Crown #5 af Kiera Cass
Odinsbarn #1 af Siri Pettersen


Grunden til der i parentes står ’research’ under Din mor manual er egentlig bare min måde at vise at jeg nok ikke kommer til at anmelde bogen her på bloggen. Jeg anmelder ellers alt hvad jeg læser med undtagelse af nogle genlæsninger og ja så research – som mor manualen jo egentlig også er.
Bedste læseoplevelse: Faktisk nærmest dem alle sammen, men hvis jeg skal vælge så Odinsbarn.Mest skuffende læseoplevelse: Well af mangel på bedre: ’Din mor manual’ – den var fin nok men måske ikke så rummelig som jeg kunne have håbet.Smukkeste coverdesign: Huha, det er svært at vælge. Jeg synes de fleste af bøgerne her har de helt rigtige forsider som passer så fint til indholdet. Jeg er nok mest vild med ’The Heir’ sådan ren personlig, skarpt efterfulgt af ’Dragerne’ og Odinsbarn’Mindst tiltalende coverdesign: ’Din mor manual’


SHARE:

2 kommentarer

 1. Lyder som en god læsemåned :)
  Jeg har lige lånt Fangirl på biblioteket, så den regner jeg med at læse i løbet af de næste par uger.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare noget så god. Jeg gælder mig til at høre hvad du synes om den.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig